Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [PL] [DEDYK]

NoAir

Zwój powrotu statusu  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Zwój powrotu statusu w sklepach ?? ( informacje z ankiety s? tylko dla administracji nie jest powiedziane ?e go dodamy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na stronie nie ma clienta ani launchera dodajcie!

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Tutaj macie łatkę do serwera zuploadowaną przeze mnie, wystarczy ją wkleić do byle jakiego clienta i spatchować:

Brak skanu :>

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Hmm więc tak ogólnie nie wyszło najgorzej, ale mogło być lepiej. Oto lista bugów do naprawy:

1. Nie da się odpalić 2 clientów na raz (bossy i nowa mapa bez buffa będzie uciążliwa podejrzewam)

2. Bony nie wchodzą takie jak w prezentacji, natomiast wchodzą po 2% etc...

3. Itemy do biologa jak zęby czy księgi dropią z + więc niemożliwe jest skończenie misji. Dodajcie all rzeczy do biologa potrzebne do jakiegoś NPC

4. Liczę, że dodacie więcej CH

Opublikowano

xxx

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

wtf pobralem klienta i jak wypakowalem to nie ma ikonki do odpalenia gry pomocy!!!

jest dodane na stronie głównej :

ultramt2.pl/download/%C5%82atka.rar

rgtp.png

Opublikowano

Zróbcie tak jak na Escaria.pl, że zęby orka itd. u npc są powiedzmy po 100k, bo to non sens wykonywać biologa na serwie rasy/pvp.

Mam 52lv i dropły mi 2 ząbki dopiero...

sygnadlateamu.png
Opublikowano

xxx sorry za posta można usunąć !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

ściągnąłem klienta ale w nim nie ma pliku przez który można wejść

Po to trzeba łatkę normalnego klienta dodamy w ciągu 1 godziny.

rgtp.png

Opublikowano

error.gif

[404] File Not Found : Plik nie istnieje

Podany w zapytaniu URL /www.wupload.com/file/2659306927/UltraMt2.exe nie został odnaleziony na tym serwerze. The requested URL /www.wupload.com/file/2659306927/UltraMt2.exe was not found on this server. dot.gif

oto co wyskakuje gdy chce pobrać clienta ;p

Opublikowano

error.gif

[404] File Not Found : Plik nie istnieje

Podany w zapytaniu URL /www.wupload.com/file/2659306927/UltraMt2.exe nie został odnaleziony na tym serwerze. The requested URL /www.wupload.com/file/2659306927/UltraMt2.exe was not found on this server. dot.gif

oto co wyskakuje gdy chce pobrać clienta ;p

bez / na początku.

rgtp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...