Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [PL] [DEDYK]

NoAir

Zwój powrotu statusu  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Zwój powrotu statusu w sklepach ?? ( informacje z ankiety s? tylko dla administracji nie jest powiedziane ?e go dodamy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja Bym jednak prosił jeszcze Lunchera bo klient ściąga mi się po 70kb/s ... więc klient za 2h będzie...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Ja mam pytanie, jak to będzie z kasą? Będą tylko yangi czy sztabki?

Ja zagram oczywiście WP Shinsoo nick Euro;>

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Eh.... 47 min:D

PS: Zapraszamy do gildi Falanga (shinsoo) więcej info na Ts :195.117.148.95 ---> Kanały Gildyjne ----> Falanga [shinsoo] Falanga ----> Rekrutujemy tylko Dziewczyny +18:P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja tylko Wam Przypominam że Administracja napisała że serwerek Startuje Pomiędzy Godziną 15 a 17 więc nie oczekujcie że wystartują równiuśko o 15 ; )

Idzcie sobie na Browarka albo na dwór jak wrócice to serwerek wystartuje ; ) , a w etym czasie sciągajcie Clienta ,

jakie korzysci ?

Wy dotlenicie mózgi ;p Administracja nie bedzie sie spieszyla ze startem wiec mniej bugów

jakie minusy ? BRAK ; )

hehehe

😅

Opublikowano

ja prawie pobralam zostalo jeszcze 3 ponad minuty 90%

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

ok klient pobrany ^^ teraz czekac na starcik;d

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Nie wiem co wy narzekacie mi przy necie 1 Mega ściąga się po 230+260 kb

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

jesli chcecie szybciej pobrac klenta z wupload to przed nazwa hosta wpiszcie litere t : dla przykładu

www.twupload.com/caskdasbhdjagkygdja234234h23hi423hjn423nb4

i pobieracie jak z konta premium

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...