Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze bony tak samo jak ty i inni gracze bony na tym serwie robił chyba Maciek z klanu,bm <>szamani beda walić 1 k ze skili bodziaki beda miss miss miss a jak siednie szarza moze z 2 k wyciagna wp tak samo a mental może sobie machać bronią i co 15 sec walić z duchowego śmieszne dmg i tym podobnym,i nie bede robił swojego serwa bo tego nie umiem i nie robie wiochy jak 99% ludzi na tym forum z zjebanymi serwami.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Wiesz co oznacza słowo kompleks?? Ja już nic nie pisze i spadam. Tylko GA prosze nic nie zmieniaj.

Polecam Ci GladoR lub XenoxMT2, pewnie Ci się spodobają.

Opublikowano

Wiesz co oznacza słowo kompleks?? Ja już nic nie pisze i spadam. Tylko GA prosze nic nie zmieniaj.

Tak wiem i widać ty jesteś bardzo zakompleksiony chłopczyku. Mam nadzieje że GA nas posłucha, bo już widzę jak tutaj będzie 100 graczy max..

graphic.png

Opublikowano

Oj matko nie zna a gada. A w realu?? Zatłuszczone dziecko z przyrośniętą dupą do fotela. Nie chce sie kłócić więc wychodze i nie czytam tego w ogole.

Opublikowano

Oj matko nie zna a gada. A w realu?? Zatłuszczone dziecko z przyrośniętą dupą do fotela. Nie chce sie kłócić więc wychodze i nie czytam tego w ogole.

Hahah słuchaj internetowy kozaku, nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz. Wnioskuje że nie ukończyłeś nawet podstawówki. Jak byś to powiedział na ulicy to momentalnie zbierał byś zęby z chodnika.

Dlaczego nie zrobia do cholery serwera max lv powiedzmy ten 150 ale , zeby byl max tryton , szmaragd (ten z pl) , bizuteria edytowana ( przystosowana do nowych map). Przeciez dobrze zrobiona truta wystarczy w zupelnosci by dac rade na owych mapkach...Wystarczyloby , zeby do groty dodali drop tych trut , gra bylaby o wiele przyjemnijesza niz pierdolenie sie z tymi broniami / zbrojami z kosmosu..

Racja.. Teraz ludzie myślą że im więcej broni i zbroi z painta tym lepiej się gra.. Gó*** prawda

graphic.png

Opublikowano

Dlaczego nie zrobia do cholery serwera max lv powiedzmy ten 150 ale , zeby byl max tryton , szmaragd (ten z pl) , bizuteria edytowana ( przystosowana do nowych map). Przeciez dobrze zrobiona truta wystarczy w zupelnosci by dac rade na owych mapkach...Wystarczyloby , zeby do groty dodali drop tych trut , gra bylaby o wiele przyjemnijesza niz pierdolenie sie z tymi broniami / zbrojami z kosmosu..

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Kolejny Inteligent Wpada i pisze Coś....

Zróbcie Z Rostalem Priv bo on Też ma takie pomysły...

Ok??

Opublikowano

Kolejny Inteligent Wpada i pisze Coś....

Zróbcie Z Rostalem Priv bo on Też ma takie pomysły...

Ok??

Nie masz prawa oczerniac mnie tepaku , spojrz na swoja pisownie... Plakac sie chce jak widze debila , ktory kazde slowo rozpoczyna duza litera. Co do mojego pomyslu , kiedys nie bylo tych zasranych broni z worow smoka i kazdemu sie gralo naprawde przyjemnie... Powstawaly serwery na dluzsze wieczory , nocki. Teraz dzieki tym ''ulepszeniom'' metin zamienia sie w jakas gre typu ''space'' , na ktorych graja takie debile krytykujace normalne pomysly..

Opublikowano

Nie No Dobra. Przestańcie Się Kłócić już , Zaraz Temat Zamkną Przez Ten Spam.

To Juz Sprawa Administracji Co Wprowadzaja Do Swojego Serwera.

Opublikowano

I co bedziesz popierdalal w trytonie od lvla 80 do 150 ? I gdzie tu rozgrywka ?

@Co do serwera bardzo mi sie spodobal polecam.

wakow9.png
Opublikowano

I co bedziesz popierdalal w trytonie od lvla 80 do 150 ? I gdzie tu rozgrywka ?

@Co do serwera bardzo mi sie spodobal polecam.

bd sie popierdalal nawet do 250 , przeciez dobrze zrobione bony , dodane misje z bonusami i tryton staje sie lepszy niz typowa bron z dupy wiedzmy..

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens wchodzić i męczyć się tydzień aby usłyszeć że server padł.

Jeżeli przy starcie są takie problemy to bójmy się boga co będzie w przyszłości.

Prezentacja - 5 na możliwych 10

Server - nie zasługuje nawet aby wejść i zobaczyć co tam słychać

Nie polecam.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

No wydaje Mi sie ,ze to jest jeden z nie wielu obecnie serwerów na których można pograć. Nie wszedles na serwer i go oceniasz? Brw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...