Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to kurva ma być!!! reset bez żadnego upomnienia graczy robić.

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko, cała topka, wszyscy ludzie którzy może już kupili SM? Co z nimi? No tak, resecik... Pozdro.

Serwer: oMetin2.pl

Nick: Franz

Lvl: 89+

Królestwo: Jinno

Gildia: Funfle <3

Opublikowano

Zrobili reset ??? o jejku mialem już 32 lv i koziki srednie 12% co ja poczne...o ja bidny o ja bidny

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Uwaga bo po tym numerze będzie miał więcej graczy na serwerze. Nie na darmo siedziałem do 4 żeby się na topkę załapać a tu chuuuu reset i kuva całe eq pod pvp się poszło wiecie sami...

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Nic nie zostanie zmienione nie czytacie tego????

LvL zostawia chyba!

Gdzie ty to widzisz ??

MÓGŁ BY KTOŚ Z TEGO TEAMU WKONCU NAPISAĆ, TERAZ NAWET NIE WARTO GRAC BO NIE WIADOMO CZY JUTRO ZNOWU KONT NIE USUNA...

Up. ogranicz troche spam moze ...

Opublikowano

W końcu serw na którym mam ochote grać!! Aby nie było żadnych bardzo uprzykrzających gre bugów i żeby nie padł szybko jak wszystkie dobrze zapowiadające sie serwy prezka 8/10 serw 100/10:) Dzięki za serwa Teamowi:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...