Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby ktoś dać pong serwera? Podstawowe nie dzialaja, mój internet nie pozwala na ściągnięcie całego launczera/clienta.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wywaliło mnie z gry przy tp do m1 na ch3 i teraz pisze że mam błąd z połączeniem wie może ktoś co z tym zrobic ;/ ?

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Solyzer, w 1-5 bonie nie ma silny na klasy... Przynajmniej mi się nie udało wbić...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ja pier znowu logowanie padlo wejsc nie mozna.... "zostaniesz polaczony z serverem..." brak slow ;/

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

CHUJ Z TYM SERWEREM JAK MA BYC TAK CODZIENNIE 1 H@ hahah to jest śmieszne zrobi serwer spoko rozumiem ale by chociaż o niego dbał dal komuś jeszcze dostęp do bazy danych a tu chujjj zapewne bedzie reset serwera albo juz

go nie właczy ... zapewne jak dzis serwa nie wlączy to juz odejdzie większosc graczy no bo ile jest serwerw prywatnych metin2? wlasnie duzooo ...

Opublikowano

zna ktoś jakiś starszy server ?? żeby miał duże nowych rzeczy ?? ale tak do 2-3 miesięcy ? i żeby grało z 200-300 osób ?

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

LOl strona nie dziala serwer nie dziala hyba padnol

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...