Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zombi lepiej siedziec , kurcze Easy wez zrob wszystko co mozesz albo wez kogos do teamu kto sie zna i zaufasz mu , jak nawet chcesz moj kumpel jest bardzo dobrym technikiem mial kilka serwerow metina juz ... Poprostu zrobiles zajebisty serwer , dawno na takim niegralem ale przez te offy nie bedzie graczy a z tego co widzialem to bylo coraz wiecej z godziny na godzine. Aha noi btw jedyne co mi sie nie podoba to kd+9 w isie i drop z metinow 90+ z ktorych nie ma potrzebnego dropu na dany lvl.

A tak ogolnie skad macie truty ze szkaty ripa jest jakis lepszy drop czy co ?

wakow9.png
  • Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam********** 04.02.2012r********** Iz ze nadal wystepuje problem z logowaniem********* Zostana wprowadzone nowe pliki********* konta jak i postacie beda nienaruszonym stanie******** postaramy sie w godzinach wieczornych uruchomic serwer gry******* Za wszellkie trudnosci Przepraszamy****** PS Easy

Poczekajcie sobie , przewietrzcie sobie głowy , a wieczorem wejdziecie i nabijecie ; o

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Poczekajcie sobie , przewietrzcie sobie głowy , a wieczorem wejdziecie i nabijecie ; o

Tryty mają z IS ale boją się przyznać;p Jak tak dalej GA będzie robić to ten serwer długo nie postoi..

graphic.png

Opublikowano

2xUP Jakiego forum?

Ty sie lepiej nie odzywaj , lecisz na hackach i wypierasz sie jak jakis debil.. Kazdy glupi widzi co robisz-.-

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

@UP Jest między Nami mała różnica, Ja umiem grać , a Ty najwyraźniej nie. Moim zdaniem ten Twój Puacz Ci nie pomoże, bo na serwerze i tak jesteś zerem oO.

Opublikowano

@up Zachowaj resztki rozumu wyjdź stąd i się przewietrz. Połowa serwera? Oprócz Ciebie nikt się do Mnie nie sadzi no ale ok. W takim razie jeżeli coś mam napisz do GA ,żeby Mnie pilnował dzień i noc. Ciekawe kto straci czas, Ja czy On, a potem wyjdzie kto jest "Topem-Kaszalotem" (To kierowalem w Twoja Strone). Buźka

Opublikowano

Serwer nie dziala jutro bedzie moze jestem pewny 80%

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...