Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oMetin2.pl [Dedyk]

ometin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 780
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy zobaczyć te 2 stronki ometin2.pl i eragonmt2.com.pl i juz wszystko wiadomo

Kradzione pliki serwerowe, kradziona strona. KRADZIONE WSZYSTKO!!! Typ nie raczył nawet nic od siebie dodać.. Porażka..

graphic.png

Opublikowano

Superowy !!

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Chyba off ; /

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

@3up

Serwer jest off i raczej bd off przez całą noc;//// ciekawe czy Eragon też jest off!

Jeśli ten koles ma 2 serwery to czemu jak zrobil forum tam na eragonie to ma IPB a tutaj jakies marne przemo bylo ktorego jeszcze nie umial ogarnąc?

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Lol serwer nie dziala a na stronie wszystko online

Daj plusika dla mnie poczebujemy dla biednych dzieci :) Uciesz je

Opublikowano

Hue Hue serwer nie działa ale Smiercio jest kurwa!

Teraz trzeba po 20 pereł ponad 2/3/4 dni dropienia!

Marus , teraz po resecie to ci wpierdoli tego smiercio... Serwer dla ludzi z mocnymi nerwami, zrobisz sobie item , potem zniknie , kolejny..

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Serwer jest off, ma cofki... GA powinien zatrudnić technika, który to wszystko ogarnie. Cóż, ja na szczęście dużo przez cofkę nie stracę, może 2 czarne perełki, ale to się da nadrobić. Serv jest naprawdę godny polecenia, gdyby nie te ciągłe offy...

Serwer: oMetin2.pl

Nick: Franz

Lvl: 89+

Królestwo: Jinno

Gildia: Funfle <3

Opublikowano

Ten serwer to jeden wielki FAKE wczoraj nawet głowny admin napisał ze to tylko dla kasy bo tak na prawde rejestrujac sie przenosi nas na reklame dszieki której ten pajac zarabia... wczoraj zebrał 190 zł.

Opublikowano

@up Dzięki za info.

Przy okazji... Niech GA zbiera team, zwłaszcza techników! Bo marnuje się dobry serw, mimo, że jest choćby dla zarobku.

Opublikowano

ejj:D jak bym tak np kupil ksiezycowy z is to jak on ma 30 luda i ja bym chcialem zmienic bony to by zniklo mi to 30 luda? czy jak to jest bo nw

Opublikowano

@up Pozdro, że wydasz sporo kasy w ISie na serwie, który cały czas pada.

Mogę się pochwalić, że większość topki tego serva gra bez ISu. Ale jeśli tak będzie wyglądało to logowanie to chyba czas zmienić serwer, poświęcić tę topkę kosztem lepszej zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...