Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na moim serwerze gra mało osób, jak to zmienić?

King_of_Street

Temat  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Temat przydatny?

• Tak
      64
    • Nie
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak potrafisz się odpowiednio zachować, to nawet 10 latek może postawić dobry serwer :)

To prawda [ja]

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

Opublikowano

Poradnik jak najbardziej przydatny. Tylko stwierdzenie osób w przedziale wiekowym 10/12 lat, które są pewne, że ich serwer nie wypali, bo mają za mało lat to błąd. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Poradnik jak najbardziej przydatny. Tylko stwierdzenie osób w przedziale wiekowym 10/12 lat, które są pewne, że ich serwer nie wypali, bo mają za mało lat to błąd. 

Pozdrawiam.

Powiem tak mam serwer i jest niezły

cat-banner.png                                                OBSERWUJ MOJE POSTY :3

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki ziom  też mam serwer lecz nie wiem czy się jakoś wybije ponieważ jest na 1.7.X  .  Co myślicie o  tym czy jest sens trzymania serwera na tej wersji ? 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten poradnik niestety nie mówi jak zdobyć więcej graczy, a jedynie o tym, żeby nie zajmować się tworzeniem serwera jak ma się 10 lat i na niczym nie zna. To nieprawda, że jeśli mamy 20 lat i ogarnietą ekipę to gracze się znajdą. Potrzebna jest mocna kampania reklamowa, a w tym poradniku niestety nie odnalazłem metod jej przeprowadzania.

5SlQjTQ.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla mnie ważne jest myślenie a nie wiek. Lepszy Mod/op który jest rozważny, niż ten co ma 16 lat i totalny nie ogar 

Dla mnie ważne jest myślenie a nie wiek. Lepszy młody Mod, niż 17-sto latek, który co chwile ma inne myślenie ;)

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czyli że nawet młoda osoba może dobrze zrobić serwer ?

Jasne, że tak

Wystarczy, że wie co robi, zna jakieś podstawy i umie nim zarządzać

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładny, przejrzysty poradnik. 
Do jednego się nie zgodzę. Mam kolegę co ma 13 lat - mniej niż 14. Ma mutację i jest bardziej ogarnięty niż niektórzy co mają 16 lat. Więc wiek nie gra zbytnio roli, jeżeli jest się dojrzałym. ;)

bjk8v7f.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Cały team nie powinien się składać z 12-latków" przepraszam bardzo ja wybiłem się właśnie na tym pokazując, że wiek jest tylko liczbą. Liczy się to, co w głowie.

@topic

Poradnik krótki, ale wszystko zostało tak ściśnięte, że dużo można z tego wywnioskować :)

Polecam zielonkawym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...