Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na moim serwerze gra mało osób, jak to zmienić?

King_of_Street

Temat  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Temat przydatny?

• Tak
      64
    • Nie
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak potrafisz się odpowiednio zachować, to nawet 10 latek może postawić dobry serwer :)

Tak prawda, obecnie posiadam 15 lat, lecz w wieku 10 lat, ludzie uważali mnie za 20 (dosyć dziwne) dlatego prawda, nawet 10 latek potrafi sporo. Pamiętajcie! Nie ważny jest wiek, a typ ludzi! Może być 10 latek który ogarnia Jave, a może być 15 latek który jest dzieckiem neo. ;]

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie ma opisanego tutaj najważniejszego elementu jakim jest reklama.

Bez dobrej reklamy nic się nie sprzeda. Czasami nawet warto na start zainwestować więcej w reklamę niż w maszynę.

Opublikowano

Wiek ma znaczenie.. tylko nie u wszystkich

Są osoby - 12 lat które zachowują się jak 14 / 15 latki...

Są osoby - 15 lat które zachowują się jak 10 latki...

Ale i tak 3/4 osób w wieku 10 / 14 lat nie ogarnia dlaczego? ponieważ się bawią wszystkim.... ehh. najgorzej jak typowy 10 latek przeklina tak jak w polskich filmach akcji...(od razu mówię że kogoś takiego w administracji najlepiej nie trzymać - ponieważ sądzi że jest dorosły i może wszystko bo napisze "k***a" w internetach)

[Ja przeklinam nawet dość często ale tylko z osobami które znam, jeśli jestem adminem na serwie przeklinam bardzo rzadko ale zdarzy się, szczególnie jak mi ktoś przeszkadza - denerwuje mnie]

Dla młodszych osób

- Podstawy

Ortografia , Kultura , Dorosłe Zachowanie(Jak coś zepsujemy to nie zwalamy na innych). Pierw Myśl Potem Pisz (u mnie to działa odwrotnie ;c)

Dla Starszych

Podstawy

- KULTURA , KULTURA , KULTURA , KULTURA , Dorosłe Zachowanie.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak potrafisz się odpowiednio zachować, to nawet 10 latek może postawić dobry serwer :)

Ja mam 10 lat i miałem już chyba dotąd ok. 80 serwerów :D. Mam 10 lat i ogarniam bukkita i inne programy nawet kompa bym mógł sam złożyć :)

Opublikowano

Wiek ma znaczenie i nie ma zależy jak na to patrzeć :)  Liczy sie pasja i podejscie do serwera. I nastawienie bo jak serwer jest nastawiony na zyski to szkoda sie za to brać. Owszem każdy chce żeby to sie wróciło ale trzeba wziąśc to pod uwagę że liczy sie głównie zabawa i takie podejście jest najlepsze przynajmniej ja takie mam.

Opublikowano

Tutorial nawet spoko. Wiek za bardzo się nie liczy, ale jeżeli na serwerze mają być jakieś dzieci, które nie znają ortografii a są adminem/modem i nie obchodzi ich np. inny gracz bo wolą pisać z kimś innym i te teksty na chacie "XD lol patż [błąd specjalnie] a potem przeklinanie i ta nie dojrzałość] ale jak ktoś jest ogarnięty i umie radzić sobie technicznie to serwer powinien być dobry :]

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam 10 lat i miałem już chyba dotąd ok. 80 serwerów :D. Mam 10 lat i ogarniam bukkita i inne programy nawet kompa bym mógł sam złożyć :)

Taaaak...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...