Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie luzz zaraz tu wbije modek i bedziecie miec ostrzezenia jak nie warna za spam za luzne pogaduszki. Temat jest by dyskutowac na temat serwera.

@Topic

Sprubuje sciagnac clienta i moze dzisiaj jeszcze zagram.

Opublikowano

spojrz na swoj wiek gównojadzie. Co ty mogles widziec? monitorek 12 godz na dobe? ciesz sie dopoki mamusia cie utrzymuje i placi za prad. Kup dom, zaloz rodzine i zacznij ja utrzymywac jak ja wtedy bedziesz mogl do mnie pisac bo jak narazie nie dorastasz mi do malego palca u nogi gnoju.

Perfidny 100% centowy lizodup myslisz ze dostaniesz jakiegos itemka na servie za lizanie dupska?

ojooj i co wkleiles? boisz sie odpowiedziec? szybko odpisz bo mamusia zaraz neta odlaczy

haha ty za warna pewnie pogryzl bys klawiature i poplakal sie w kącie

POWAŻNE OBRAŻANIE UŻYTKOWNIKÓW !

BLOKADA PISANIA POSTÓW NA 1 DZIEŃ.

Opublikowano

slownik wiesz co to jest? pokaz mi blędy lamusie.

wow umiesz przeklinać? dziwne ze mamusia jeszcze cie nie wykapala i nie polozyla spac ale w sumie musisz jeszcze polizac troche dupy nie?

cwelu niedomyty ledwo skonczyles gimnazjum wiec co ty wiesz o czym kolwiek chyba tylko tyle ile twoj monitorek ma cali

idz myć twoje niewyksztalcone do końca pieńki i spać bo jutro rano tatuś cie do szkoly wiezie

ojojoj i dziewczynka sie poplakala... tak mi przykro ;(;( nie skalecz sie chociaz przyciskami w klawiaturze tak szybko odpisujesz

Opublikowano

mam pytanie nudzi wam sie??to jest wątek na temat serwera a nie wasze gorzkie żale jak chcecie sie wyzywac to gg se podajcie na PW a nie tutaj spamujecie tylko

/Upomnienie - takie sprawy załatwiaj po przez [Zgłoś].

Opublikowano

Panowie UP dostali już konkretne upomnienia, warny oraz blokady na pisanie postów.

Nie chcę widzieć w tym temacie kolejnych spamerskich postów, w przeciwnym razie zamknę ten temat na dobre.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Temple niedalbys rady wrzuci tego jeszcze na przynajmniej 2 inne hostingi niz speedy? Torrenta bys mogl zrobic

Opublikowano

Takto jest jak sie niebroni serwera przed pingowaniem... co z tego ze serwer stworza zajebisty, jak niepotrafia zabezpieczyc serwera

Opublikowano

error code 4 co zrobic ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Panowie UP dostali już konkretne upomnienia, warny oraz blokady na pisanie postów.

Nie chcę widzieć w tym temacie kolejnych spamerskich postów, w przeciwnym razie zamknę ten temat na dobre.

Xx_DeeJay_xX to najlepiej dales block....

ale temu lamusowi co wyzywał to nie ... i gdzie tutaj jest sprawiedliwość ?

Konto oddane !!

Opublikowano

dokładnie error code 4

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...