Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal nie otrzymałem odpowiedzi, jak koledzy mają zatrzymać ludzi.

45/1000 online... ciężko bo Lyssa też tak zaczynał i po 3 tygodniach było tylko 100 osób.

Pomysły jakiekolwiek?

na lyssa jest teraz okolo 20+/- ludu ( z tego polowa multikonta + boty ) wiec na temple bd tak samo popala itemki i wyjda z servera jak to zawsze idzie ^.-

narazie 40+ mmm sie zobaczy co bedzie za tydzien 2/3 bankolo do 10 bd dochodzic ^^

wiec mozliwe ze szybko server bd Offline 4ever

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co grac , nie wiem kurwa czym ludzie sie podniecaja . Nie lepiej by bylo , grac sobie z ratami max 15.x i miec przyjemnosc z gry i suna ma moze 1/5000 ? Ale po co , lepiej zachowywac sie jak to my polacy , i kurwa grac z sunami , w 1 dzien wbijac max lvl i pozniej spalic bron , wkurwic sie i nie grac ... Prosze was jak robicie server zrobcie go z glowa a nie , robicie 100x i kazdy suna , bo nikt nie umie grac w gry MMORPG , tylko kazdy chce byc zajebisty , co wychodzi w inna strone ...

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Nie ma co grac , nie wiem kurwa czym ludzie sie podniecaja . Nie lepiej by bylo , grac sobie z ratami max 15.x i miec przyjemnosc z gry i suna ma moze 1/5000 ? Ale po co , lepiej zachowywac sie jak to my polacy , i kurwa grac z sunami , w 1 dzien wbijac max lvl i pozniej spalic bron , wkurwic sie i nie grac ... Prosze was jak robicie server zrobcie go z glowa a nie , robicie 100x i kazdy suna , bo nikt nie umie grac w gry MMORPG , tylko kazdy chce byc zajebisty , co wychodzi w inna strone ...

dobrze powiedziane prawda drastyczna ale prawdziwa

Opublikowano

Jest w tym coś, Ja np. szukam ale chyba nie znajde cap 110,100 z ratami -35x;] Takie servery Lubię;p

farah.png

Opublikowano

sa jakies inne linki do pobierania clienta? niz te na home pagge?

pozdro od : SkuneK

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

No powaznie , jak znajdziecie jakis NORMALNY server , dla graczy co sie ciesza gra i chca poprzez ciezka gre cos osiagnac , a nie postepowac jak prostak to napiszcie mi ; )

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

A potem Fantasy czy jakoś tak cieszą się że maja kogoś takiego w guild

ahaa ok ^^.

Co do servera , nudy.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Panowie nie mowcie mi bzdur i nie lapcie za slowka . NIkt nie powie , ze mam racje co gra na takich serverach wiadomo , wiec to jest zbedne . Kogo " wyjazd na Isro " poszedlbym naprawde , lecz tam jest przesada w druga strone . Nie trzeba bocic zeby gra byla fajna , w sumie powiedzcie mi od czego jest party ? Pewnie powiecie , ze pisze tylko tak a z botem smiga ... No kurwa , nie badzmy smieszni , bedziecie mi gadac , ze od 2 dni nie ma nikt broni dobrej , tam kazdy ma bron wyjebana , Owni kazdy . Jak wam sie podoba to grajcie i pokazujcie tam jak zajebisci jestesci , bo zebraliscie w 2 dni perly i swiecicie ...

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Wiecie co ? Polskie serwery nigdy nie przejdą od czasów life. Albo international albo nic.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Co ma mi sie podobac , bron ktora robisz AŻ 3 dni i jest wyjebana?, i że mozna byc "kims" max 1,5 tygodnia ? No to nie sa normalne priv servy . Priv server dobry , powinien poprawic wersje Isro , aby mozna bylo grac normalnie legit . Mowicie , na isro boty itd. No bo nie da rady recznie wbic max lvl i do tego sie wyfarmic panowie . Wiec po to powinien byc priv , aby bylo to mozliwe z granicami rozsadku , a nie skrajnosci . I koncze temat , bo kto bedzie chcial bedzie latał i sie dowartosciowywal na ratach x 100 +,

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Co ma mi sie podobac , bron ktora robisz AŻ 3 dni i jest wyjebana?, i że mozna byc "kims" max 1,5 tygodnia ? No to nie sa normalne priv servy . Priv server dobry , powinien poprawic wersje Isro , aby mozna bylo grac normalnie legit . Mowicie , na isro boty itd. No bo nie da rady recznie wbic max lvl i do tego sie wyfarmic panowie . Wiec po to powinien byc priv , aby bylo to mozliwe z granicami rozsadku , a nie skrajnosci . I koncze temat , bo kto bedzie chcial bedzie latał i sie dowartosciowywal na ratach x 100 +,

ecsro, zszc, swsro, raty x30 i co ? 90% boty

Opublikowano

no a u was 0 botow , bo max masz w 2 dni : D

@ haha , i tak botuja Kd ; D

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Więc wiesz lepiej ode mnie co mi się bardziej podoba? Serio, jak już ktoś wspomniał takie serwery są idealne dla kogoś kto ma mało czasu. Ja akurat nie widzę żadnej przyjemności w nudnym grindowaniu, nawet w party, wolę sobie robić questy poznawać świat gry. A ta gra tego nie oferuję, więc cieszę się że mogę ten nudny grind skrócić do minimum. Niestety nie uczę się już w gimnazjum i nie mam masy wolnego czasu, przez to bez bota (którego nigdy bym nie chciał używać) nie mam szans na dotarcie do końcowych lvli. Tutaj wbiję sobie w parę dni maksymalny lvl i mogę zająć się powolnym zbieraniem i ulepszaniem przedmiotów co dla mnie jest o wiele ciekawsze niż bicie potworów dla następnych poziomów.

Opublikowano

Server swietnie zrobiony jak pisza wyzej z tym ze nie ma kto dotowac z tego co widze , pare osob przyznalo sie ze "zna" gm i tylko widac po miescie jak biegaja co 5 min w innym avatarze osobiscie mi to w niczym nieprzeszkadza tylko pomyslcie co bedzie za 3 tyg jak niebedzie co wyslac na dedyka , system prel swietnie wymyslony nietrzeba sie meczyc z coinami na unikach gdzie góruje pt i eu postacie , szkoda tylko ze jeszcze tak malo osob gra

Nowicjusz
Opublikowano

@up

kupić ale wątpie aby ktos kupił na 3 avatary i mial jeszcze avatar ktorego nie bylo w im + prem+ i inne dodatki z im

Pasjonat
Opublikowano

pewnie było tak jak pisze Aqua2to, ja osobiście nie odwiedzam zbyt często gry i nie wiem co dokładnie tam się dzieje ;-)

unled2x.png

Opublikowano

Ogolnie serwer w porzadku, wyjawilem tylko opinie, lecz nie napisalem ze mi sie nie podoba:) Teraz wszystko zalezy od tego, ile ludzi bedzie gralo:) Mi sie osobiscie podoba, lecz robcie update + eventy:) to cieszy graczy:)

kurwad.png
Pasjonat
Opublikowano

przypominam, że bot na tym serwie jest w miarę legalny ale gdy twój char zmieni się w GF(perfidne zbieranie perełek na bocie[golda też]) to dostaniesz bana :-)

unled2x.png

Opublikowano

no wlasnie wiekszosc graczy farmi na bocie i ma full set i weapon egy w 2 dni a uczciwy gracz nie ma sznas na zdobycie takich itemow w takim czasie. za bota powninen byc ban. ja wrcam na hellroad tam podobno od nowego update boty beda banowane

Opublikowano

Siepasz beda banowane? jak tam gra 60 osob z czego 8 osob ma 6 postaci (znam ich) wiec o czym ty mowisz... plus cena coinow tam 1coin 1B ?! i ubzieraj gold na set egy smieszne

na sam set wydasz 200B +++ i skad to?!

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...