Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha jasne ktods wlacza 6 postaci naraz? ja gram tam od pierwszego dnia wiec wiem lepiej. ostatnio bylo prawie 200 osob ale niehc bedzie ze to graly 4 osoby i wlaczyly po 50 postaci.

przynajmniej jest gra a nie tu odpalisz bota i w 1 dzien uzbierasz set egy.

boty powinny byc banowane to moje zdanie i kazdy kto chce grac normalnie ma takie samo. przeciwni sa tylko Ci co chce byc super extra i w 2 dni na bocie uzbierac full set

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tutaj gram od 1 dnia mam full edy set + bron i 3 acc nieuzywalem jeszcze bota gram ch a jakos mam , pytacie jak poprtostu grab pet ustawiony na zbieranie all i pomocna guild z ktora chodzi sie na unikaty / elity

Opublikowano

To jest smieszne... dlaczego dopiero w srode? nie wierze ze tyle zajmie adminowi naprawienie tego... porazka...

Opublikowano

Świata poza grą nie widzicie? raptem niecałe dwa dni offline a już przeżywacie, podejrzewam że admin ma też życie prywatne.

nie wierze ze tyle zajmie adminowi naprawienie tego... porazka...

Zawsze możesz samemu spróbować.

Opublikowano

A pisałem w tym temacie chyba 2 czy nawet 3 dni temu aby Admin serva wprowadził do niego zabezpieczenia gdyż już 1 osoba w dniu startu uzyskała dostęp do plików jego servera.

Jak widać nie posłuchał i oto efekty.

Opublikowano

Świata poza grą nie widzicie? raptem niecałe dwa dni offline a już przeżywacie, podejrzewam że admin ma też życie prywatne.

Zawsze możesz samemu spróbować.

Gdyby to bylo isro czy jakis inny server z normalnymi ratami to rozumiem te 2 dni nie wiele robia, lecz to jest prywatny server w ktorym w ciagu tych 2 dni mozna zrobic kilka 115 i pare z nich ubrac w egy kminisz? serverowi z tak mala iloscia ludzi grajacych powinien wszystko zrobic zeby bylo ich coraz wiecej a wiec szybka reakcja na wszelkie bledy a nie zamykanie serva na pare dni co jak juz jeden wyzej wspomnial spowoduje utrate kolejnych graczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ogolnie wypowiem sie taak :

Moim zdaniem polskie servery nie maja szans..

Chcialbym znalezc jakis jeden a konkretny international server ktory sie poprostu nie znudzi.

Zrobic polska gildie i walczyc z najlepszymi.

Co mi po tym jak w niedziele bedzie FW i bedziemy sie opalac nie patrzac nawet czy wrog nadchodzi.... Bo nikogo takiego nie bedzie..

Moze zorganizujmy sie jakos.. Zbierzmy jak najwiecej polskich playerow i zagniezdzmy sie na jakims konkretnym serverze.

____________________________________________________________________________________________________________________

I nie to ze che kogos zniecheci do tego priva..

To jest tylko moje zdanie i mozecie darowac sobie zbedne uwagi.

Kto jest za tym by znalezc dobry priv i tam zaczac grac niech wypowie sie na ten temat pod spodem.

______

Skunek

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

ja tez bym tak zrobil dobrze by bylo zeby ekipa z polski ktora ma duze pojecie o tej grze i zakladaniu serera polaczyla sily i zalozyla jeden dobry pozadny server gdzie przeszli by wszyscy polacy a nie kazdy probuje zalozyc swoj... a najgorsze jest to jak zakladaja go dzieci 18- lat

Opublikowano

@ Xx_DeeJay_xX

Ty chyba jesteś jakiś ślepy? o_O - 0 Bugów, to na iSro nie znajdziesz, mam Ci wymienić te najbardziej widoczne? Proszę bardzo:

- Zamiast HP jest jakiś biały pasek,

- Dziś biliśmy Lord'a i zamiast "Lord Yarkan", pisało "0",

- Brak informacji w zakładce "Auto Potion" - T,

- Na pewno jest jeszcze masa bugów, lecz trudno je dostrzec w 1 godzinę grania...

Opublikowano

Ogolnie wypowiem sie taak :

Moim zdaniem polskie servery nie maja szans..

Chcialbym znalezc jakis jeden a konkretny international server ktory sie poprostu nie znudzi.

Zrobic polska gildie i walczyc z najlepszymi.

Co mi po tym jak w niedziele bedzie FW i bedziemy sie opalac nie patrzac nawet czy wrog nadchodzi.... Bo nikogo takiego nie bedzie..

Moze zorganizujmy sie jakos.. Zbierzmy jak najwiecej polskich playerow i zagniezdzmy sie na jakims konkretnym serverze.

____________________________________________________________________________________________________________________

I nie to ze che kogos zniecheci do tego priva..

To jest tylko moje zdanie i mozecie darowac sobie zbedne uwagi.

Kto jest za tym by znalezc dobry priv i tam zaczac grac niech wypowie sie na ten temat pod spodem.

______

Skunek

Zgadzam się. Tak naprawdę powinniśmy założyć konkretny temat i spisać tam listę chętnych osób na granie gdzieś na prywatnym serverze, i po prostu wszyscy coś wybrać. Server oczywiście zagraniczny, to by miało jakiś sens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...