Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze jak Ci polacy ktorych servy stoja lub staly dosc dlugo powinni zlaczyc sily i zrobic cos wspolnie najpierw zeba cpomysly od graczy co dodac czego nie a pozniej pomalu cos organizowac.

nie ma sensu szukac nowego serva i za 3 dni go zmieniac bo wyjdzie jakis nastepny nowy serv

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze ze coraz wiecej chetnych.. Ale poczekajmy jeszcze. Zobaczymy co z temple.

Jesli Temple wypali mozna sciagac innych polakow na tego priva.

Jesli nie, napewno zrobie temat o tym :]

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Tez tak jak powiedzialem.. Znalezc jeden a konkretny server gdzie jest minium 500++ playerow.

Sciagac tam wszystkich i grac poprostu. Oczywiscie nie zmieniajac tego serva. :/

Ja w ciagu tygodnia sprawdzilem z 5 serverow.. All to bani... nuda nuda i jeszcze raz nuuuuuuuuuuuuuuuuuuda.

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

Opublikowano

Wszędzie jest nuda, sro jest nudne, tymbardziej na privach, jak nie trzyma cię klimat/osoby, które tam grają, to nie zostaniesz długo.

Jakby ogarnąć starą ekipę lifesro to pewnie bym mógł iść na każdy priv. x]

UP, nom, ja kase na dedyka nie wyjebałem, także niech sobie robi co chce, dotuje też niech się sam. x]

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Btw Gra zwami noob o nicku Dramolek1_pl albo DRAMOL cos w tym nicku ( jak tak uwaga na tego szczyna ) ci co siedza z nim na ts skype wiedza ^.- szkoda gadac na jego temat

niedosz ze scamcer to jeszcze oszust DO TEGO Dupoliz !!! w stopniu 5/5 UWaga na NIego ^.-

tyle mam do powiedzenia juz do tego serva ^^ powodzenia na drodze play 4 fun ...

Opublikowano

Btw Gra zwami noob o nicku Dramolek1_pl albo DRAMOL cos w tym nicku ( jak tak uwaga na tego szczyna ) ci co siedza z nim na ts skype wiedza ^.- szkoda gadac na jego temat

niedosz ze scamcer to jeszcze oszust DO TEGO

Dupoliz !!! w stopniu 5/5 UWaga na NIego ^.-

tyle mam do powiedzenia juz do tego serva ^^

powodzenia na drodze play 4 fun ...

kogo "oscammowal" ?

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

czekac akurat jest na co, bo server jest zaje...bisty, ale chociaz niech gm napisze co i jak z servem a nie kur*** siedzi cicho i 0 info

Opublikowano

widac ile ty wiesz i nie jestem twoim kolega... moglbym byc twoim ojcem pewnie

na 90% haha

wczoraj mial byc na 100% wiec jak dzis bedzie na 90 to powodzenia

Opublikowano

widac ile ty wiesz i nie jestem twoim kolega... moglbym byc twoim ojcem pewnie

na 90% haha

wczoraj mial byc na 100% wiec jak dzis bedzie na 90 to powodzenia

Na 25 stronie jest napisane "SERWER NIE MA ZAMIARU PADAĆ BO PRAWDOPODOBNIE JUŻ W ŚRODĘ WRÓCI :-)" wiec nie pierdol

Opublikowano

dobrze ze mamusia za twoim komputerkiem nie stoi bo za slownictwo dostal bys szlaban na komputerek i pewnie bys sie poplakal 15 letni gowniarzu.

gowno mnie to obchodzi czy wstanie i tak dlugo nie postoi z trzydziestoma graczami.

wpisz sobie w google ile to jest bo moze w gimnazjum jeszcze nie doszedles do takiej liczby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...