Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TempleSilkroad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radził bym GM'owi wprowadzić jakieś zabezpieczenia do swojego servera gdyż posiada trochę nowych fajnych rzeczy i ktoś mogł by się od nich dobrać przy okazji dobierając się do DB konta graczy,

niech lepiej przeczyta jakiś temat jak zrobić zabezpieczenie gdyż już 1 osoba przyznała siędo tego żę dobrała się to plików tego servera.

Opublikowano

Witam.

Jak można postać założyć na tym serverze??

Ściągnąłem klinte z mediafire, zrobiłem update i włączam silka loguje się na konto i mam taki oto obraz ;/

wtfrx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nie mam możliwości stworzenia postaci

Próbowałem zmieniać rozdzielczość ale to nic nie daje l.

Jak ktoś coś wie jak to naprawić proszę o informacje

Opublikowano

part 10 na mediafire jest uszkodzony, ściąga się 8mb i koniec, nie da się przez to nic rozpakować.

proszę o naprawienie tego

Opublikowano

czenu check?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Restart serwa z powodu rozdania testerom niespodzianek i naprawieniu buga z fw czy jakoś tak to leciało ;d

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...