Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabonia[PL][Dedyk]Beta

VannabeDESIGN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy patcher działa ? czy jak bo coś widziałem na www ale się strona nie wczytała

Opublikowano

Slawek , gdybyś czytał co napisałem.

DMG mobów naprawione .

Na czas bety ulepszacze w sklepie są.

Pozdrawiam , klient na nowym hostingu będzie za 10 minut.

Nie da sie kupic perel bo za duzo kasy potrzebne
Jasio90.png
Opublikowano

zrobisz małego lanchera ? chodzi mi o ch od 2 do 5 bo na starym nie ma . oraz te questy na lvl czy cos

Opublikowano

Może zapyknę. Wydaje się nice, ale w metka nei grałem już dawno . Może wróce na trochę na ten serwer.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Pobrałem z tego linku pierwszego i mi się odpalić nie chce. Przy necie 1mb pobiera się 3h nie wiem czy zagram. I znów pobierać jak ktoś pobierze z speedyshare to da info czy dobrze sie pobrało.

Opublikowano

Mi ten serw podpada pod ReaktiveMT2 bronie,, npc z ulepszaczami tak samo jak na reaktive tylko lokalizacje zmienione,,,,bronie od 100 lv tylko u kowala.!

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ludzie to dopiero beta więc wiadome że są bugi.

#

NensoN dla czego niewypał? Bo ma bugi? Śmieszni jesteście. Jeszcze nie wystartował oficjal a Wy już mówicie że niewypał

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...