Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabonia[PL][Dedyk]Beta

VannabeDESIGN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer razem z forum został zhakowany

Jakoś mnie to nie dziwi a was? słabe gałązki od razu są wycinane.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

ButterflyEyas jeśli chodzi o pliki serwerowe to są przez twórce udostępnione na tym forum i są do ogólnego użytku ..

Po 2 "hakowanie" dla twojej informacji zawsze było karalne i jak mniemam tym twoim nowym prawem jest ACTA i też news dla Cb ACTA ma wejść dopiero za kilka miesięcy do życia (BROŃ Boże, STOP ACTA).

Opublikowano

Ale zjebaliście ...

Mision failed jednym słowem ;d

Chciałem tu zagrać a teraz nie mam w co grać podczas Ferii -,-

Chujnia z grzybnią ;>

PS: Jebnij ktos lubie to bo antydepresanty nie pomagaja ;DDD

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Ehh server nie ma przyszłości! Po 1 wykasowali na becie strzały a naprawili po 2 dniach ?? Dlaczego nie od razy to naprawili? Po 2 GM chciał dać mi i jakiemuś ziomowi bana za nic. Na serio za nic my sobie pisaliśmy (nic o servie) a GM do nas : zaraz dostaniecie BANA!

Opublikowano

Admin tego syfu niech napisze do mnie na PW

Pzdr. XiaO

Chciałbym sprostować jedną sprawe ;]

Opublikowano

Niestety ACTA zostały zatwierdzone przez Nasz Rząd, więc to prawo zaczeło obowiązywać juz

Nic nie zaczęło obowiązywać, póki niema ratyfikacji to gówno znaczy zatwierdzenie przez nasz rząd.

Widać serwer był zwykłą lipą, GA miał w dupie zabezpieczenie go, to właśnie takie są efekty.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...