Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabonia[PL][Dedyk]Beta

VannabeDESIGN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fabiona.pl.zip49.5 kB/s - 91.8 MB z 913 MB, Pozostało godzin: 4

Administracja by mogła to wrzucić na większy host ;/

Opublikowano

To chyba sie kapiesz z miss hamburgierów z 1993 roku która waży 127kg skoro godzine ci to zajmuje.

Ale jeszcze musze sie ogolic, zeby umyc godzina to w zaokragleniu byla zajelo mi to duzo mniej ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

no to muszę czekać godzinę na klienta:D Szkoda że neta 15mb będę miał dopiero od 1 lutego bo przy 2mb ściąganie jest wolne jak żółw

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

wszyscy pobieraja klienta ^^ i pala sie do gry ;d , ;d

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Vannabe mam pytanie Proszę o odpowiedz.

Czy bd dropiły sztabki np. 2 mln. ( nie ukrywam ze by bylo dobrze jak by lecialy ) : ] ;**

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

czemu 120 lv juz w rankingu?

Opublikowano

Możecie upnąć clienta na inne hostingi bo z tego pobierać nie idzie, albo strona do dl(niby 1min) ładuje się ponad 10min, albo leci transfer po 20kb/s, gdzie w tym samym momencie leci mi po 1mb z wupload :>

Opublikowano

Up. ja w 25min pobrałem z netem 7mb a leciało 300kb, więc nie jest tak źle.

Edit/

Brak 3 ręki na start, pele po 2kk (a bez 3 ręki to masakra ;/) dziki jak i szare wilki bugnięte walą ponad 1k.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...