Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabonia[PL][Dedyk]Beta

VannabeDESIGN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Serwer jutro (24.1.12) (rano-po południu) zostanie znowu włączony oczywiście nadal w fazie beta...

Pozdrawiam....

81181342849641261179.png

START PLANOWANY 27.01.12!

Opublikowano

Serwer może i wiele obieca , ale trzeba zobaczyć czy się z tego wywiąże .

Po ss handlarzy widać , że jest ubogo .

U Handlarki po co potki po 5/20 itd ? każdy będzie kupował po 200 i tak .

U Hand. Zbrojami - czemu taki ubogi wybór zbroji ?

Na chwilę obecną nie zagram .

Poczekam na official'a . Zobaczymy co z tego będzie .

Opublikowano

Zal serw tego samego kolesia co Anadia haha napewno nie zagram.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Wystartuje dziś ta beta ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Chwila moment,i zobacze co i jak dzisiaj sie fajnie sciaga...

37441713893802110664.jpg

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

To wkońcu serw on czy off ? A jeśli off to kiedy będzie ta beta ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

To wkońcu serw on czy off ? A jeśli off to kiedy będzie ta beta ?

Postaramy się bete uruchomić jak najszybciej będzie to możliwe...

Prosimy o Cierpliwość...

Pozdrawiam

81181342849641261179.png

Opublikowano

Postaramy się bete uruchomić jak najszybciej będzie to możliwe...

Prosimy o Cierpliwość...

Pozdrawiam

CIERPLIWOŚĆ? POZDRO. KLIENT MIAŁ BYĆ O 21:30 I NIE MA DO TEJ PORY, BETA MIAŁA BYĆ I BYŁA TYLE ŻE JAKIEŚ 2H, 0 INFO, CO Z KLIENTEM ITP.

Może dajcie to już do zapowiedzi, a nie w publikacji to jest.

Jasio90.png
Opublikowano

CIERPLIWOŚĆ? POZDRO. KLIENT MIAŁ BYĆ O 21:30 I NIE MA DO TEJ PORY, BETA MIAŁA BYĆ I BYŁA TYLE ŻE JAKIEŚ 2H, 0 INFO, CO Z KLIENTEM ITP.

Może dajcie to już do zapowiedzi, a nie w publikacji to jest.

Zgadzam sie ale to nasz Technik zdeklarował się wrzucić Klienta,a niestety teraz jest poza domem i trudno określic o której będzie (15-16).Mój internet jest za słaby aby uplodować klienta...Nie martwcie sie,dzisiaj beta będzie już działać ,klient będzie na innym hostingu,oraz jeżeli się uda będzie dostępny Team Speak...

Prosimy poczekać....

Pozdrawiam

81181342849641261179.png

Opublikowano

Jest jakiś klient przecież więc nie wiem o co chodzi ? Mam pytanie czemu jest tylko 1 channel ?

Jak najbardziej jest klient,ale chodzi aby pobierało się go z innego,lepszego hostingu...

Pozdrawiam....

81181342849641261179.png

Opublikowano

@slawek1100

moze bys jeszcze raz sciagnął z linku w prezentacji?

mi wczoraj przerwalo w połowie, a dziś sciagnelem spokojnie z ciagłą szybkoscia 390kb/s przy necie 8mb

@top

właczenie bety tez zależy od waszego technika?

Opublikowano

No właśnie . Dlaczego nie możesz włączyć bety teraz :> ?

HA podaj GG mam pare pytań ; )

Mi już pobrało 73% clienta bez żadnych trudności . Mam pytanie mam go pobierać dalej bo z tego co czytam sam się pogubiłem bo mam zamiar sobie pograć . Serwer on czy off ;> ? jak off kiedy on :> ?

Opublikowano

A mi się pobrało na moim kompie za pierwszą razą (tak od 80 do 250kb/s), próbowałem wam wrzucić na jakiś inny serwis, ale u mnie trwać będzie to do 4h nawet... Kto ma lepszego neta i pobrał, niech wrzuci to gdzieś, żeby każdy mógł przetestować, wczoraj wbiłem i było max 7/8 osób online...

Opublikowano

Jak serwer ten czy inny nie jest on powinien go jakis modek wyjebać do kosza czy do dyskusji,,, tylko ludzi w błąd wprowadza,,,,no ale kurwa do tego nie ma nikogo ale żeby wjebać 5% za spam to zaraz 10 chętnych.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...