Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabonia[PL][Dedyk]Beta

VannabeDESIGN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP to jest beta więc dlatego jest mało graczy , po drugie klient nie chciał się wielu osobom pobrać , po trzecie jest poniedziałek , a jutro wtorek gdzie wszyscy idą do szkoły i musieli się wcześniej położyć spać logiczne ... nie zrażajcie się ilością graczy o tej porze.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

no przydało by się to gdzie indziej rzucić bo tak jak w moim przypadku 4h ściągać, to jest porażka.

Z prędkością 1Mb/s pobierało mi się coś takiego w ok. 1h 30min, więc nie jest najgorzej, nie przesadzaj, że 4h.

Opublikowano

A moze duzo ludzi nie wchodzi na Bete dla tego ze nie moze sciagnac klienta? Np. ja probowalem 4 razy i dalem spokoj sobie.

Dawajcie klienta, bo skoro 1k9min mial sie brac to juz dawno powinien byc.

Mi z netem 1mb do połowy pobierał się z prędkością 130kb/s od połowy+ spada do 20 później do 0...

Prosze o chwile cierpliwości ,ponieważ nasz technik ma lekkie problemy techniczne....

Postaramy się jeszcze dzis udostępnić wam clienta na innym lepszym hostingu....

Pozdrawiam

I przepraszam za opóźnienie...

81181342849641261179.png

START PLANOWANY 27.01.12!

Opublikowano

Mi się niby ściągnęło, a jednak wyskakuje błąd jakiś. Nie chce mi się z tym teraz bawić więc poczekam na oficjalny start.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

O boże jak ja się rozczarowałem na start dostajemy 1kkk miecz +9 i zbroje +9 nie ma pelerynek nie ma 3 reki

nie ma powiększonego magazynu moby w m1 jakoś piekielnie mocno biją (niektóre)

jakoś nie widze +200expa

hełmy na 41+0 nie widze npc z ulepszaczami ponadto serwer to dno -

moim zdaniem oczywiście jak niektórzy lubią takie serwery to nie odradzam grać ja akurat wyłączyłem i skasowałem z dysku

Proponuje administracji zrobić npc z ulepszaczami i jak decydują się na dodanie zbroi hełmów to już +9

Opublikowano

@NNZS

Ty kurwa jakis nie dorozwinięty jestes czy jaki?

moze nie umiesz czytac, albo nie wiesz co znaczy beta?

no beta jest włąsnie po to by gracze powiadomoli o różnych błedach czy tez ustawieniach npc jakie powinny być

więc nie sraj się ze głpui serwer teraz, jak on inaczej bedzie wyglądał w piątek

Opublikowano

Witam. Zagrałem na waszym serwerze i moje porady są takie :

1. Niepotrzebnie zmienialiscie obrażenia mobów

( o ile to był zamierzone)

- zakładam, że po wystartowaniu normala ludzie nie będą mieli 1kkk a co za tym idzie- na dzikach już nie dadzą rady, gdyż nie będzie pieniędzy na bony.

2.Skoro już o bonach mowa to zróbcie 50 albo nawet 100 w paczce, gdyż to okropnie irytuje takie klikanie tysiąc razy, nie mówiąc o zajmowaniu miejsca w eq...

3. Podstawową czynnością jest wprowadzenie 3ciej ręki, gdyż taki natłok dropu itemów a w szczególności yang sprawią, że wasz serwer padnie szybciej niż o tym pomyślicie.

4. Radzę usunąć zmianę statusu, gdyż jeszcze żaden serwer dobrze na tym nie wyszedł. Przykład : wbijamy WPkiem ( najłatwiejszą postać do expa ) 120 lvl w chwil kilka po czym zmieniamy na BMa i mamy Najlepszą postać do pvp, którą powinno się ciężko expić. Tą samą sytuację mamy w przypadku smok - healler i dagger- archer

5. Nie wiem jak, ale powinniscie zmienić NPC na tej waszej nowej handlowej mapie: mianowicie tak, aby każde państwo miało te same ceny. Narazie jest tak, że Shinsoo ma normalne a Jinno i Chunjo 3x większe. W ostateczności mozecie wprowadzić NPC każdego koloru, chociaż spowoduje to natłok tych postaci, ale jak narazie innego rozwiązania nie widzę.

6.Tak jak już jeden z kolegów napisał przydatne było by zaoszczędzienie czasu na wbijanie tych podstawowych itemków na + 9. Ulepszacze radziłbym dać tylko na wyższych poziomach. Na starcie można by odrazu dostawać całe eq a nie tylko 3 przedmioty.

Pozdrowenia: TONDA

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...