Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

połączmy sie z nimi to najlepsza forma pokazac że masa ludzi stawia sie przeciwko ACTA

moje strony na cba też wyłącze:D

fffffffa.png

Opublikowano

Wiecie co jest w tym najsmiesniejsze? Że tą ustawę tworzyli poltycy , którzy maja ''zerowe'' pojęcie o inernecie , i to jest głowny probem tej ustawy .

Tak samo było z komuną za czasów Hitlera.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

po takich atakach na polskie strony rządowe prawie na pewno ACTA zostanie podpisana

takie jest moje zdanie.

tak w ogóle to jestem ciekawy jakie będą rzeczywiste następstwa podpisania umowy

@ale wydaje mi się, ze większość stron urzędowych padło nie tyle przez ataki co wygenerowany ruch i ludzi szukających po necie i na tych właśnie stronach info o ACTA

nie dziwne, bo niby kiedy miało by być tak wielkie zainteresowanie tymi stronami jak nie w tym czasie

Hejo

Opublikowano

eh, najgorsze jest to, że głosowaliśmy na tych śmieci a oni nam teraz wbijają nóż w plecy... Oni mieli reprezentować Nas a reprezentują tylko pieniądze.
Opublikowano

no to już pakuję komputer i wynoszę się do piwnicy,bo jak sprawdzą pobraną ilość torrentów to walną mi dożywocie ;).

niestety ze smutkiem przyznaje się że wstyd że takie świnie reprezentują Polski naród,z piękną historią a oni robią drugą komunę.

random.jpg

Opublikowano

Chcecie pomoc to ddosujcie. Jak zablokują giełdę to dopiero zastanowią sie czy to podpisywać:D. Jak ktos ma te ddos to moge pomoc :). Zostało 3 dni "przyjdzie dzień sądu i wszystko sie okaże, wtedy zobaczymy kto komu pokaże"

Opublikowano

Właśnie... coś cicho dziś o tych atakach.

A miały być wznowione do 26 i być może dalej jeśli rząd podpisze ACTA, a z tego co wiem to raczej podpisze.

Opublikowano

Jeszcze nic nie wiadomo.

SLD, PiS, Ruch Palikota są w opozycji w stosunku do ACTA.

Co prawda nie ze szlachetnych pobudek, a dlatego, że zauważyli iż mogą tą całą aferę wykorzystać do zwiększenia własnego elektoratu, ale zawsze.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No cóż druga komuna się szykuje, miejmy tylko nadzieje że w przyszłości ktoś obali tą komune, może pryz nastpnych wzborach coś się zmieni bo Tusk i Bronek coś świrują. Za taki post po ACTA dostałbym pewnie 2 lata odsiadki ;/

Jasio90.png
Opublikowano

Dobry pomysł. Ale wątpienie czy Kokosz to zrobi

Co do tematu dzięki MPC pokolenie gimbusów nauczyło się robić DdoS, powstało pierwszego dnia wiele tematów jak to zrobić i nikt nic z tym nie zrobił.

A to było bardzo złe posunięcie......

Dobrze że zrobiło się głośno o Tym chociaż

Opublikowano

Ludzie MPC nie mam dla was dobrych wiadomości, właśnie oglądam TVN24 i ci idioci mówia, a nawet popierają pomysł podpisania ACTA, uważają że ataki ustaną, ciągle próbują zmienić temat, Palikot jest po naszej stronie, oznajmia że " musimy walczyć " a kaczka i donald wręcz odwrotnie , jeśli ktoś ma czas lub chęć zapraszam na

http://meczelive.com/tvn24.html

Transmisja live kanału telewizyjnego TVN24 w internecie.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Rozjebali najnowsze zabezpieczenia jakie posiadał Sony, a z polskim rządem niby sobie nie poradzą? Jak pierdolną i wypuszczą wszystkie informacje polskich polityków to będzie zajebiście.

Gbury w sejmie się nauczą, że z Anonymous się nie zadziera. Jakby nie patrzeć... toć to bohaterowie ;).

Jak zrobić KOX Surę? Oto odpowiedZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...