Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mpcforum.pl jako jedna z pierwszych większych stron dołączyła się do protestu przeciwko ACTA, SOPA, PIPA. W chwili wrzucania informacji na stronę główną, o zamiarach zatwierdzenia ACTA prawie nikt nie wiedział - wielu pisało " po co to wrzucasz... i tak nic z tym nie zrobią... mpcforum.pl jest zbyt małe" . W chwili obecnej o ACTA szumi cały polski Internet. dlatego też naszą misję uznaję za zakończoną. Z wielkim zaniepokojeniem dzisiaj patrzę na poziom wypowiedzi ludzi, ataki na strony naszego rządu oraz szczeniackie zachowania i filmy w sieci.

Oficjalnie nawołuje do trzymania poziomu godnego Polaków i oczekiwania na stanowisko naszego rządu - oni już wiedzą że są nas miliony.

Pozdrawiam, Wasz Admin.

Mission accomplished :-)

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komentarze typu jebac acta są przeginka, le ludzi trzeba informować o takich sprawach.

A i nie przypisujcie sobie zasługi rozsławienia tego na cały polski net. Gdyby nie Anonymousi zapewne dowiedzielibyśmy się już po podpisaniu.

PIERWSZY GIMBY!

Opublikowano

Widze, ze wiele sie dzialo na forum, gdy mnie nie bylo. Dobrze, ze MPC przyczynia sie do tej akcji. Moze niektorzy zauwaza, ze to nie forum osob, ktore nie zajmuja sie niczym innym niz cheatowanie w grach, ale sa to normalno ludzie walczacy w pewnym stopniu o swoje prawa.

Sorry za bledy, pisze z komorki. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Po tym jak google "pierdneło" na sopa i pipa , juz tego nie zatwierdzą :).

Tym bardziej jak Anonymous "zatakował" Polskie strony .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Fajnie, że robimy rozgłos w necie jako jedna z większych Polskich stron o hakach do gier ; )

Mission Completed. Get ready for the next round! ; D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Myślę żeby nie robić takiego spamu. Najlepiej pisać tu same najważniejsza rzeczy, jak dawać linki do najnowszych wiadomości lub atakach. Żeby nie było jak w poprzednim temacie 60 stron.

Opublikowano
Oficjalnie nawołuje do trzymania poziomu godnego Polaków

I go trzymamy, chcieli wojny z ludem, to ją mieli/mają dawniej ludzie wyszli na ulicę, a z okazji iż walczą z internetem to ludzie "załatwiają to przez internet"

Polska jest krajem który wiele przeszedł, wiele razy odbierano nam wolność słowa, i myślę że ludzie nie oddadzą jej po raz kolejny tak łatwo

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hah, kurna. Jak zobaczyłem ten news to aż musiałem się zalogować. Żebyś z tej dumy i walki o wolność (o której w moich czasach na forum było bardzo głośno przez nieomylnych kokosza i mou) posłem nie został. Ten kto chodź trochę wychodzi z tego forum wiedział o SOPA, ACTA i PIPA.

Ale fakt, uświadomiłeś około 3k dzieci i pare normalnych osób, że mpc forum może mieć problemy przez ACTA (gampleye to chyba na oryginalnych grach nie nagrywacie, poza tym linki do warezu w dziale mmt to normalność).

BTW

Lektor mówi za cicho (z wyjątkiem Assassina ;-) )

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Hah, kurna. Jak zobaczyłem ten news to aż musiałem się zalogować. Żebyś z tej dumy i walki o wolność (o której w moich czasach na forum było bardzo głośno przez nieomylnych kokosza i mou) posłem nie został. Ten kto chodź trochę wychodzi z tego forum wiedział o SOPA, ACTA i PIPA.

Ale fakt, uświadomiłeś około 3k dzieci i pare normalnych osób, że mpc forum może mieć problemy przez ACTA (gampleye to chyba na oryginalnych grach nie nagrywacie, poza tym linki do warezu w dziale mmt to normalność).

BTW

Lektor mówi za cicho (z wyjątkiem Assassina ;-) )

http://www.youtube.com/watch?v=4kkm5ZF1QkA&feature=player_embedded

"Wolność słowa zaczyna się od admina" Zgadnijcie czyje to słowa :)

Co do warezu w mmt, to teraz tylko na PW można dorwać, o spina o to była ;c.

Btw. Daj swoje gg

Opublikowano

Na wielu stronach/forum pisza ze ACTA przegralo, ale jeszcze nie wiadomo na 100% zapewne przegra, ale trzeba wlaczyc az do skutku!

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

Opublikowano

Nie na tym polega nasza 'walka' , takie hackowanie stron tylko ich denerwuje , widzą sprzeciw lecz równie dobrze moga podpisać to na złość i w zemscie za te ataki.... Nasze manifestowanie dało jak widać efekty , dziś rozmowa , media ciągle o tym trąbią .... Dobra robota internauci!

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Tak jest na mpcforum

"Wolność słowa zaczyna się od admina"

Tak jest u nas w rządzie

"wolność słowa zaczyna się od premiera "

Nawoływałeś nas do akcji a sam nie jesteś lepszym "przywódcą"

Ale misja się powidła i dopraliśmy swego szkoda że trochę gimbusów trolowało ale to już norma .

Opublikowano

Informacje z tvn24.pl

Spotkanie premiera Donalda Tuska z ministrem administracji i cyfryzacji Michałem Bonim i szefem resortu kultury Bogdanem Zdrojewskim

odbędzie się o godz. 14 w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów - poinformował rzecznik Ministerstwa Administracji i Cyfryzacji Artur Koziołek.

Na spotkaniu wbrew wcześniejszym zapowiedziom nie będzie szefa MSZ Radosława Sikorskiego, który jedzie dziś do Brukseli.

hmm zobaczymy czy coś ztych rozmów wyniknie :)

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

trwają ataki na rządowe serwisy innych krajów, z informacji znalezionych w sieci wynika, że pomagają w nich Polacy; nie działa m.in. serwis amerykańskiego Departamentu Sprawiedliwości (justice.gov)

Info z tvn24.pl

o_O widze Anonimowi że działają

2vtoz2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...