Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dla ACTA... przekroczenie pewnych granic.

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie... jeszcze nie tak hop ...

Oprócz tego że podpisali umowę w Tokio, to jeszcze musi podpisać parlament i prezydent, a do tego dojdzie najprawdopodobniej w przyszłym roku.

Do tego czasu może się dużo zmienić, dlatego musimy walczyć, aż do oficjalnego zerwania umowy ACTA.

Opublikowano

@Up tak dokładnie popieram Cię, niech wszyscy co są przeciw wyjdą i pojadą do Warszawy naj**ać temu Tuskowi w ryj :D.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Skoro nie można napisać komentaża "Jebać acta" to nie napisze mam nadzieje, że nie dostane kary za zacytowanie.

Acta to najgorsze co komorowski ustalił bosh przecierz to jest bez sensu interenet w większości to jest pobieranie. Wchodząc na strone pobierasz jej elementy. -.-.

Bez sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________________________________________________________________________________________________________

stopacta.pl

Pomóż nam niech wszystko odkręcą.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Skoro nie można napisać komentaża "Jebać acta" to nie napisze mam nadzieje, że nie dostane kary za zacytowanie.

Acta to najgorsze co komorowski ustalił bosh przecierz to jest bez sensu interenet w większości to jest pobieranie. Wchodząc na strone pobierasz jej elementy. -.-.

Bez sensu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________________________________________________________________________________________________________________

stopacta.pl

Pomóż nam niech wszystko odkręcą.

Wsz

Słownik nie bije -,-.

Aktualnie nie gram nigdzie.

Opublikowano

@ up edytowali : WIADOMOŚĆ POWSTAŁA NA PODSTAWIE DEPESZY POLSKIEJ AGENCJI PRASOWEJ Z 26 STYCZNIA Z GODZINY 14.19. W RZECZYWISTOŚCI WYROK ETS ZAPADŁ DWA MIESIĄCE TEMU, CO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE JEGO TREŚĆ MOŻE MIEĆ WPŁYW NA OCENĘ ZGODNOŚCI ACTA Z PRAWEM UNII EUROPEJSKIEJ.

Opublikowano

Mnie ta groźba ACTA SOPA i PIPA to nauczyła paru rzeczy :

- ,że na 000webhost jest limit maili do 1000

- ,że na cba.pl jak prześlesz 1kk maili przez serwer w 2 sekundy to blokują strone

- że Polski lud jest potężny tylko niedzieje się tak źle by się mocno buntować ;p

Opublikowano

Z tego co przed chwilą zrozumiałem ( jednym uchem wpadło, drugim wypadło) to Tusk zapowiadał że jeśli faktycznie ACTA okaże się nieopłacalna dla Polski to umowa nie zostanie podpisana przez sejm itd.. :) Więc może jest jakiś promyk nadzie(j)i [nie wiem czy pisać po prezydencku czy tak jak uczyła Pani w szkole :)]

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Manifestacja w Poznaniu, centrum Pozka zablokowane :D Aramtki wodne, kordony policyjne z psami.

Czemu kończyłem o 17:25 ; <

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,11039527,Na_pl__Wolnosci_tysiace_protestuja_przeciwko_ACTA.html

Opublikowano

#2xUP Bo są niebezpieczni i nie dają się omamić władzy ;)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Gdzieś przeczytałem, że Europejski Trybunał Sprawiedliwości uznał "ACTA" za nielegalną i postanowił nie zostanie ona wprowadzona.

Sam nie wiem co o tym myśleć

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Powiem Wam tak...

Jeżeli ACTA ma wejść, to tylko w dwóch państwach (Polsce i Czechach), a dlaczego ?

Ponieważ ETS orzekł, że nie można zmusić dostawców internetu do instalowania systemów zapobiegających ściąganiu plików, dlatego podpisanie umowy jest nie zgodna z prawem.

System praw byłby odpowiedzialny za naruszenie praw firm i ich praw do ochrony danych osobowych klientów, chroni to "Karty Praw Podstawowych Unii Europejskiej".

A wiecie co jest najlepsze ?

W Polsce tego prawa się nie złamie, bo rząd Jarosława Kaczyńskiego w 2007 roku zdecydował o przyjęciu tzw. protokołu brytyjskiego, który ogranicza stosowanie Karty Praw Podstawowych.

Więc jak projekt ACTA będzie nadal aktualny i nie dadzą sobie z nim spokoju to niestety, ale będzie tylko w Polsce i w Czechach, ponieważ mają ograniczone Karty Praw Podstawowych i nie blokują one ACTA.

Dlatego możemy podziękować Panu Jarosławowi Kaczyńskiemu i oczekiwać z nadzieją, że projekt ACTA zostanie anulowany lub że parlament, albo prezydent nie zgodzą się na wprowadzenie ACTA, a to kiedy będą mieli do podpisania umowę ACTA przez prezydenta i parlament, nastąpi dopiero za rok.

Opublikowano

@2up Jeżeli to prawda to ZAJEBIŚCIE!

@up Oby

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Jeśli masz odpowiednio dużą armatę to możesz nawet wiatrak roz**bać :) Ja się z tym raczej już pogodziłem, nie wiem czy to mój pesymistyczny nastrój w dzisiejszym dniu albo coś innego :) Trzymam kciuki :)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

A co myślicie o referendum ?? z tego co widzę np. referendumacta.pl ludzie zbierają podpisy tylko pytanie czy serio coś takiego jest czy ktoś chce naszych danych za free ?

dre2.png

Koniec z METIN2 teraz liczy się Eligium zapraszam do gry w kwietniu będzie już wersja PL !!!!

Opublikowano

Jeboki lesnie musieli te ACTA podpisac .Przed ACTA-mi nic w necie do roboty nie bylo a teraz z ACTa-mi to lepiej juz umowe na internet skasowac.

Opublikowano

Gdzieś przeczytałem, że Europejski Trybunał Sprawiedliwości uznał "ACTA" za nielegalną i postanowił nie zostanie ona wprowadzona.

Sam nie wiem co o tym myśleć

http://www.zdnet.co.uk/news/networking/2012/01/26/uk-signs-acta-as-activists-urge-resistance-40094914/

Nie wiem skad masz takie informacje, lecz tak naprawde EU podejmie ogolne glosowanie w tej sprawie jak mozna wyczytac pomiedzy 11 i 14 czerwca, lecz sprawe omowi INTA w lutym lub w pierwyszch dniach marca oraz potem podejmie glosowanie w tej sprawie w kwietniu lub w maju.

La Quadrature du Net skomentowalo ostro umowe ACTA.

Wedlug mnie teraz pozostaje wam pisac do euro parlamentu, bo raczej watpie czy juz cos zrobicie.

Pozwol ze ci przyznam racje Maliusek1.

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Opublikowano

Zawsze i wszędzie... ACTA jebaną będzie, a za to podpisanie mają już przejebane nie martwcie się i tylko oglądajcie wiadomości ;)

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...