Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile [PL][DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje koonto mialo kontakt z navi buahahaha zaraz jebne ze smiechu niecale 17k pz sr w FMS 36 % fascynujace .

Opublikowano

Serwer jest teraz w trakcie usuwania wszystkich bugów na które się skarżyli gracze.

A kiedy online będzie ?

graphic.png

Opublikowano

To ładnie jzu 2 ss z tak potężnym minusowym HP ...

Ja proponuje nie wlączać serva do około 15 godz; ] żeby wszystko na spokojnie naprawić ; ]

gracze wrócą jeśli będzie wszystko w porządku .

graphic.png

Nowicjusz
Opublikowano

Mam nadzieje,że jeszcze raz przejrzycie te ' postacie, które miały kontakt z navi '

Bo usunęliście mi BM 75, z mistyczna +9 oraz Fmsem +9 31 sr.

Nie wiem wg skąd mieliście info,że miałem kontakt z navi, ale jest to na pewno więcej niż śmieszne i radze wam to dokładnie sprawdzić, bo widzę,że usunęliście dużo postaci i możecie stracić graczy.

stary wyjadacz.

Nowicjusz
Opublikowano

@ up dziala ci serv?

Nie działa, wszedłem na strone vabile.pl i tam sprawdziłem w panelu gracza czy mam wszystkie postacie, no i się okazało,że nie ma mojej surki..

stary wyjadacz.

Opublikowano

Witam!

Związku z ostatnimi zajściami na serwerze informuję że Team nie miał nic z tym do czynienia itemy były dodawane przez konkurencyjny serwer który z nami konkuruje włamali się nam do bazy i rozdawali itemy podszywali się pod nas jednym słowem.Teraz zostało wszystko solidnie zabezpieczone przez technik całkowicie i nie ma szans na włamy zakupiliśmy solidnego Firewalla a więc bez problemu będzie wszystko chwytał i Blokował dane IP.Najszczersze Przeprosiny Ze strony Teamu za Zaszłą Sytuację zrobimy przerwę do Jutra rano.Naprawimy wszystko o czym zostaliśmy po Informowani wszystkie konta które zostały zbanowane a gracze nie zgadzają się z tym proszę podawać na Forum w Dziale Problemy.Klient już prawie Upnięty zostało 48% a więc jak się wrzuci zaraz dam o wszystkim informację i od razu dodamy cały opis naszego serwera do Prezentacji co gdzie można dropnąć.

Pozdrowienia i Przeprosiny

Team Vabile.pl

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

Przepraszam jeszcze raz za wszystko!

Wybaczcie nam Ale po prostu są Chamy i zazdroszcząc tego co zrobiliśmy ale na szczęscie nie włamali się do FTP bo tak to by nam Usuneli cały serwer

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

BajaBongo mial navi widzialem sam z 2 graczem z Chunjo jak warzlarzem na 30 lv metka na 90lv rozwalal na 3 hity a jak walnol skowyt 3 metki odrazu rozwalal chcialem nagrac frapsem ale cos mi nie smigal,ale widze ze w topce go juz nie ma chyba bana dostal + za to dla gm chociaz go zbanowal =] czekam az naprawicie wszystko bo server bardzo fajny,poprawcie drop z wiedzmy rippera i naprawcie ognista ziemie wpierscieniu teleportacji bo nie przenosilo na nia po wyborze pogral bym jeszcze teraz naprawcie!

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Powiem tak...Wiele ludzi ma itemy z navi.Nie wierze by udało wam sie wszystkich zbanowac.

Dlatego tez najlepiej byloby gdyby byl reset kont poki serwer sie nie rozkrecil na maxa.

Chyba ze ludzie tego nie chca to coz...oni beda pokrzywdzeni tym ze padaja na hita od navi .

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Ja jestem na NIE, nie bede znów dropił godzinami kase zeby wlozyc KD itp... A wy co.. Macie smoczą i riba bez KD i twierdzicie ze ma byc reset kont, nie dziekuje ja sie za duzo na meczylem zeby to wszystko zrobic. Zreszta chyba w bazie sa takie informacje ;f ... A wy nie tylko resa chcecie dla tego ze eq z navi, bo tez topka was ciagnie.. elo pjona.

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...