Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile [PL][DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takowe pytanie czemu nie widze ikon itemow na laucherze nazwy widze a nie widze itemow mg szkaty otwierac ale np przenosic nie..

76561198017353072.png
Opublikowano

za 30 zloty mozesz miec wybonowana bron branze i kask za 50 zl to samo ale jeszce buty tarcze i naszynik(bony z navi typu 30um itp) ewentualnie eq na serwerze solar na pl rozdaja tu eq mam rozmowe na gg z jednym ale nie wiem jak to sie wstawia pomoze ktos?

Opublikowano

a jakie są mapy , bronie??

Dzisiaj będzie nowy client, gdzie będzie widać nowe itemki. ; )

Nowe mapki wkrótce też będę w cliencie, nie martw się.

W grze o tym info dowiedziałam się, polecam tu grać.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Dzisiaj będzie nowy client, gdzie będzie widać nowe itemki. ; )

Nowe mapki wkrótce też będę w cliencie, nie martw się.

W grze o tym info dowiedziałam się, polecam tu grać.

a to ty dostAlas bambusa 29um za reklame serwera?ga ciagle prosi sie na grze abysmy sie korzystnie wypowiadali

Opublikowano

Jezu Chryste co się dzieje na serwie. Cała gildia ta "elite..." ma eq navi biją po 50k ze skila mam full abs na sztylce i z 16k hp zlatuje do UWAGA ! -34k !!!!!! serwer polega tylko i wyłącznie !! na robieniu biologa. Eq navi mnie już rozjebało ! nara nie wchodze tu nie polecam tak jak nie polecalem, skuszony wszedlem zeby nie pisac glupot i MOJA OPINIA -1/10 !! to nie serwer tylko gówno.

Opublikowano

a to ty dostAlas bambusa 29um za reklame serwera?ga ciagle prosi sie na grze abysmy sie korzystnie wypowiadali

Nie, nie ja.

Ja mam nick Lemoniadovaa i w ogóle nie mam bambusa.

Muszę dropnąć go..

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

ale team dał dupy^^

omg

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Jak to możliwe, że szaman healer bez buffa rozwala ripa w 3-4 sekundy? Wachlarzem na 30lvl? A możliwe to dzięki temu, że ma eq z navi. Mowa tu o graczu Dark i BajaBongo, z metkami tak samo, podjedzie rozwali w kilka sekund i pojedzie dalej, nawet PD expa nie zbierze. Jeśli potrzebujecie screeny piszcie, wrzucę ich tu pełno. Z resztą możecie sobie teraz wejść na event i zobaczyć co się dzieje.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

jak nie ogarna tego EQ Z NAVI to kazdy poleci na inny bo strata czasu tu grac bedzie , podlatuje noobek 2 hity -15k pz bosko.

Skonczcie z Eventami i wezcie sie za eliminacje tego gowna .

Opublikowano

ehh dzieci dzieci z kad wiecie ze eq z navi ten zatruty to nie zadne navi.. max sr jakie da sie zrobic to 59 um 29 wiec pomysl co do metkow to zaden proboblem rozwalic metka ktory ma 100k hp hitami po 10k... epiki?? ze szkatulek dropi od huuuu ulepszaczy POMYSLCIE A POTEM PISZCIE A NIE 1 ZJEB COS NAPISAL iras111 MOWIE O TOBIE PIZDO!!!! a wy teraz to all powtarzacie pograjcie dowiedzcie sie ocb a nie POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA SERWER!!!!

hmmm powie mi ktos ocb z tym

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/platne/vabile/public_html/config.php on line 8

kaszanka.pl Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bład: Too many connections

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

ehh dzieci dzieci z kad wiecie ze eq z navi ten zatruty to nie zadne navi.. max sr jakie da sie zrobic to 59 um 29 wiec pomysl co do metkow to zaden proboblem rozwalic metka ktory ma 100k hp hitami po 10k... epiki?? ze szkatulek dropi od huuuu ulepszaczy POMYSLCIE A POTEM PISZCIE A NIE 1 ZJEB COS NAPISAL iras111 MOWIE O TOBIE PIZDO!!!! a wy teraz to all powtarzacie pograjcie dowiedzcie sie ocb a nie POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA SERWER!!!!

hmmm powie mi ktos ocb z tym

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/platne/vabile/public_html/config.php on line 8

kaszanka.pl Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Bład: Too many connections

usuwamy wszystkie bugi.

Opublikowano

thx za odp jesli mozesz to podaj mi jeszcze forum serwera ;]

AaA i powiedz mi czemu jak chce teraz wbic an serwa to pisze mi ze zly login lub haslo rozumiem ze off ale czemu wyskakuje akurat to zamiast Blad laczenia itp

05310772679136403680.jpg

Opublikowano

usuwamy wszystkie bugi.

Moze usuńcie jakimś cudem powstałe eQ w którym jakiś dzieciak kladzie all metiny na hita???

Moje konto już okradliście czy jeszcze nie??? Przy logowaniu : nieprawidłowe hasło... pozdro. [rzal i bul] [żal i ból] [gówno jak gazeta wyborcza ten wasz server]

Nie ma 6/7 bonu??? - to wtf: http://allegro.pl/show_item.php?item=2045123527

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...