Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile [PL][DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam - szkoda ze nie zrobiłem wcześniej ss ze strony było nie pobierać klienta, bo będzie nowy a teraz będę czekał na klienta bo lancher do niego muszę wkleić żeby wszystko widzieć.Exp na serwerze masakra 10 - 30 minut masz 80 ( a najlepsze ze jest biolog )

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Pozdrowienia z gorącej Rumunii.

Gratuluję pomysłu. Między innymi :

- Podniesienie DMG mobów, 10 szponów zabija sure WP 3x P [ Strach, ostrze, zbroja ] + rosy 200 defa = 900k defa.

- Zmniejszenie PD do danego levela, tego nie skomentuje elo.

lownfast

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest średni, ponieważ widać że mają słabego webmastera oraz te nowe itemy hmmm na mnie jakoś to nie działa..

Co do serwera myślę że nie jest zły ale nie jest dobry.. Jest średni i myślę czy MetinOfChampions bd lepszy

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

dokladnie w tej prezce nic nie jest opisane!!!! jaka ta misja na 6.7 bon czy tylko jedna sztuke dostaje .co z metinow leci bo nie wiem czy warto je bic???? jaki max kd tutaj?jakie max bony w zwyklych bonach??skad leca perly itp?no ni huja nie wiem nic a w grze nic sie nie da nic dowiedziec ..

Opublikowano

a kiedy startuje ten MetinOfChampions?

Jutro okolo 15..

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Pozdrowienia z gorącej Rumunii.

Gratuluję pomysłu. Między innymi :

- Podniesienie DMG mobów, 10 szponów zabija sure WP 3x P [ Strach, ostrze, zbroja ] + rosy 200 defa = 900k defa.

- Zmniejszenie PD do danego levela, tego nie skomentuje elo.

haha koles ja ninia 700 defa expilem sobie na szponach calymi spotami ...

Opublikowano

ee jednak lipa z serwerem nie warto ludzie;) sami sie przekonacie nie bede wypisywac juz bugow i niedociagniec A WY TAM NA TSKU OPIERDALAJCIE DALEJ GALE TEAMOWI MOZE KOPSNA WAM TROSZKE 6.7 BONOW muaah ide stad bo smierdzi

Opublikowano

Moby walą 2x więcej [ Zamierzony efekt ? ] Ostrze zbugowane, nie mozna sie tepnac do lochu malp.

A i to nie jest bug ale warto napisać - w chu syfu leci.

Powiem ci tyle my pracujemy cała noc dzisiaj nad dedykiem więc wszystko będzie okej:)

co do tego że moby wala więcej to tylko w Atlantydzie:) i to jest specjalnie zrobione:)

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

Opublikowano

Serwer jest Online jeżeli wam jutro się serwer nie będzie podobał to bedzie porażka ale zapewniam was wszystko już bedzie OKEJ!

Daję swoją głowę

herbvabile.png

Opublikowano

Serwer jest Online jeżeli wam jutro się serwer nie będzie podobał to bedzie porażka ale zapewniam was wszystko już bedzie OKEJ!

Daję swoją głowę

to juz nie masz glowy

Opublikowano

a co oczekiwaliście ?

admin posidałwczesniej ten serw podtą samą nazwą - totalny nie wypał

ja też myślałem,że admin nauczy sięna błedach i zrobi coś sensownego

dobiłem 70lv i serwer nuuuuda ;x nie polecam

Nowicjusz
Opublikowano

W sumie gram na serwerze, nawet ogarniety, wszystko pieknie, ALE sa tez minusy...

Taki exp, ze typy juz maja po 100 lvl, a yangow nic nie dropi, tylko te sztaby... ;x

stary wyjadacz.

Opublikowano

av2 zbugowane jest nie można wejść bo wywala. Exp do 90 leci jak głupi ale dmg mobów jest za duże. Żeby na 850defa ninja nie brać spota w v2 z koni to już przesada a z buta da radę

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Server jest ON-line przecież. ; )

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

av2 zbugowane jest nie można wejść bo wywala. Exp do 90 leci jak głupi ale dmg mobów jest za duże. Żeby na 850defa ninja nie brać spota w v2 z koni to już przesada a z buta da radę

Załączasz Lauchera i AV2 odbugowane po prostu błąd w starym kliencie:)

herbvabile.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...