Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile [PL][DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jahahhahahaha moj serwer??? ja jestem zjebany??? chlopie dawaj do mnie do miasto to pogadamy a nie przez kabelek idz grac sobie na hamachi to nikt ci nie da eq z navi bo tam w sklepie bedzie navi wypierdalaj z tego forum bo nie trzeba tu nam takich zlamusow zerowcze BB nie mam zamairu widziec twopjego ryja ale powiedz mi 1 kiedy miales ten wy[adek bo nie wierze ze to twoj ryj POZDRO!! ;*

05310772679136403680.jpg

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie pisalem na wolaj prawde o was i dostalem bana pzdr dla twoich ambicij bales sie ze jeszcze bardziej ci zaszkodze....chowanie glowy w pasek nie rozwiaze twoich problemow,naucz sie byc odpowiedzialnym...

Opublikowano

No to żegnam sie z tym serwerem... Usuneli mi konto chociaż nie używałem hacków ani nie miałem kontaktu z jakm kolwiek eq navi...!!! Bardzo dziękuję!!!

Opublikowano

hahhahaa, wolne żarty? wszyscy zwykli gracze mieli kontakt z NAVI??? zrobiliście sobie server to wsadźcie go sobie na hamachi i grajcie miedzy sobą a nie z porządnych ludzi nOObków robicie... po co ja ściągałem klienta tego gówna?

Opublikowano

No i co myslisz ze wjechales mi na psychike ??byhahah mylisz sie mam cie w dupie i twoje slowa ....nei chodzi o mnie chodzi o ludzi ze ich robisz w chuja

Opublikowano

Dobra zamykam ten temat wyjebane ....twoja sprawa i tych ludzi co bd grali na tym twoim "serwerze"...a i nie mow ze pousuwales konta z eq navi bo nie wiesz do konca kto mial co i ile tego mial...i nie jest mozliwe ze w 100 % usuneles wszystko...

Opublikowano

Dobra zamykam ten temat wyjebane ....twoja sprawa i tych ludzi co bd grali na tym twoim "serwerze"...a i nie mow ze pousuwales konta z eq navi bo nie wiesz do konca kto mial co i ile tego mial...i nie jest mozliwe ze w 100 % usuneles wszystko...

W bazie idzie wykryć wszystko... Wystarczy posortować sobie zakładki z bonami co nie byłoby problemem dla ucznia 6 klasy podstawówki i zobaczyć gdzie są te "lepsze" wartości od innych - cała czarna magia.

@kulkaziomalek

Dzięki. Ps. Za ile start ?

@ALL

Zobaczcie na stronie czy Wasze konta są czy ich nie ma, bo jak serw off jest to może pokazywać, że błędny login/hasło.

@GA/GM

Jakby można było prosić - usuńcie bug z TP do Atla V1. Może to mnie nie dotyczy, ale nowsi gracze bd mieli przeje... z tymi kamykami. Samemu 1 trudno wydropić, a trzeba na przejście 2 mieć.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

ludzi wasze konta nie sa usuniete!!! pisze ze zly logi lub haslo bo serwer jest off i tyle!!! wasze konta sa nadal nie tkniete!!!

No ciekawe dlaczego na moim koncie mam tylko dropa, a 85lv zaginął w akcji. Powtarzam nie miałem żadnego eq navi sprawdźcie to dobrze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...