Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vabile [PL][DEDYK]

Suffi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wezcie napiscie jaki max lvl, czy jest 6/7 i jakie sa epiki i z czego sie je robi

Dodam zaraz jak przyjdzie Suffi

herbvabile.png

Start 07.01.2012 Zapraszam!!

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MAM PYTANIE DO GMA!!!!WIEKSZOSC GRACZY GRA NA PATCHERZE STARYM(I WIDZI NOWE SZKATULKI) A PONOC NIE MIELISMY NA NIM GRAC..TYLKO NA LAUNCHERZE....A NA LAUNCHERZE NIE WIDAC TYCH SZKATULEK!!!!!!

Opublikowano

70 lv .... 0 pomyslu na serwer.

już pisze któryś raz z Kolei że taki exp tylko do 80! potem już się trzeba trochę męczyć

herbvabile.png

Opublikowano

MAM PYTANIE DO GMA!!!!WIEKSZOSC GRACZY GRA NA PATCHERZE STARYM(I WIDZI NOWE SZKATULKI) A PONOC NIE MIELISMY NA NIM GRAC..TYLKO NA LAUNCHERZE....A NA LAUNCHERZE NIE WIDAC TYCH SZKATULEK!!!!!!

Pisałem pobieramy naszego Klienta ze strony i wklejamy do niego Lauchera

herbvabile.png

Opublikowano

Pisałem pobieramy naszego Klienta ze strony i wklejamy do niego Lauchera

ALE JA BEDE POBIERAL CLIENTA DO RANA KURWA MAC NIE BYLO LASKA DAC WCZESNIEJ GO?? A ZE STARYM PATCHEREM PLUS LAUNCHER BEDE WIDZIEC WSZYTSKO??I NA JAKI LVL TA MISJA NA 6.7 BON?!BOZE PYTA,M 30 RAZ JAK INNI GACZE I CZY JEST TO POWTARZALNY QEST I ILE SIE DOSTAJE SZTUK A ZMIANKI TO CO??

Opublikowano

ALE JA BEDE POBIERAL CLIENTA DO RANA KURWA MAC NIE BYLO LASKA DAC WCZESNIEJ GO?? A ZE STARYM PATCHEREM PLUS LAUNCHER BEDE WIDZIEC WSZYTSKO??I NA JAKI LVL TA MISJA NA 6.7 BON?!BOZE PYTA,M 30 RAZ JAK INNI GACZE I CZY JEST TO POWTARZALNY QEST I ILE SIE DOSTAJE SZTUK A ZMIANKI TO CO??

To dodaj Sobie Patchera i spatchuj Klienta a potem dodaj Lauchera:) i tyle na 6i7 to dopiero na 100lv:)

herbvabile.png

Opublikowano

a z poprzednim serverem ? znaczy przed restartem ? .. bohahaha nie polecam . Gówno i tyle. Wylaczyli serva i mieli wlaczyc 21,22,23 . i cO ? haha szkoda gadać. Dzis restart pod IS pierdolic takie serwery

Opublikowano

szaman i woj maja nowa fryzurke u instruktorow a ninja i sura nie...dajcie nam tez i do huja gm opisz dokladnie jak ma wygladac ta misja na 6.7 bon?ile dostane za to sztuk?jednorazowa misja?jak tak no nie gram tu.

Opublikowano

Zawsze tak było, że te osoby które siedzą na tsie miały "lepiej" zwłaszcza w pokojach gdzie nie każdy mógł wejść.

Wiem z własnego doświadczenia..

TrueKlimo

Opublikowano

Zawsze tak było, że te osoby które siedzą na tsie miały "lepiej" zwłaszcza w pokojach gdzie nie każdy mógł wejść.

popieram

Opublikowano

My nikomu nie pomagamy po prostu pytamy się ludzi na TS3 co i jak czy dobrze dropi bo ludzie mówią że nie dropi:) i proste już mamy informacje:)

herbvabile.png

Opublikowano

MI JAKOS DO HUJA I INNYM USEROM Z MPC NIE POMAGASZ I NIE ODPOWIADASZ NA WAZNE PYTANIA PAMIETAJ NIE KAZDY LUBI WLAZIC NA TS I CIE BLAGAC BYS ODPOWIEDZIAL NA PYTANIE A CO DO DROPU ZE SZKATULEK NAJS KURWA 2 X KRYSZTALOWE BRANZY I BUDDA (tylko 4 mi droply odkad expie a mam 60 lvl)

Opublikowano

My nikomu nie pomagamy po prostu pytamy się ludzi na TS3 co i jak czy dobrze dropi bo ludzie mówią że nie dropi:) i proste już mamy informacje:)

Ja niczego wam nie zarzucam, ale doskonale wiem jak jest na większości serwerów.

Liżą dupę na tym tsie i zawsze jakaś pierdołe dostaną..

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...