Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-R

pablitto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To trzeba czekać na nową wersję i już. W pliku version zmiana wersji nie działa?

Na isro na szczęście działa i to jest najważniejsze.

Opublikowano

hmmm sciagnolem wersje nowa zrobilem all od nowa i ciagle dc mam ktos dzies pisal ze z kazda wersja bota port sie zmienia czyli z 16000 teraz dac na 16005?

Opublikowano

no to nie wiem usunolem stara wersje bota zrobilem nowa i nic wbije mi na chara posiedzi 1 min i wychodzi z gry

ogulnie to poprzedniego bota mialem zrobionego zgodnie z ta instrukcja i mi wszystko dobrze dzialalo tylko od dzisiejszej wersji teraz mam problem

Instrukcja:

1)Ściągasz bota, po czym wypakowujesz go w obojętnie jakim folderze. ( lepiej nie wrzucać do silka )

2)Instalujesz odpowiednie rzeczy z folderu "iBot_Necessities" tzn. :regOCXFiles_winXP, lub regOCXFiles_win7 ( w zależności od systemu) + vcredist_x64, lub vcredist_x86 ( w zależności od systemu)

3)Tworzysz skrót do ibot.exe na pulpicie.

4)Wchodzisz we właściwości owego skrótu.

5)W ścieżce docelowej na końcu po spacji dopisujesz LS:5

6)Uruchamiasz bota ze skrótu. Włączasz loadera, odpowiednio go konfigurujesz i naciskasz launch.

Opcje w loaderze:

-patch seed

-redirect gateway server ( tu trzeba określić bramkę- najczęsciej zamieniane jest z 1900 na 16000, każdy następny bot zwiększa tą liczbę o 5)

-multiclient

-NOP Hackshield

Opublikowano

Teraz wymagany jest hackshield. Jm wraz z updatem prawdopodobnie wprowadził hackshielda ( działającego ). W folderze "iBot_Necessities" macie hs serwer pod odpowiednią wersję sro.

Opublikowano

Nie jest git bo po pierwsze jest zjebany phmedia coś tam a po drugie jak i tak postawisz hs(przez wykorzystanie media patchera z agbota) i wejdziesz do gry to dostaniesz dc tak jak było to wcześniej.

Opublikowano

Bot nie działa, przynajmniej mi i ludzie tak piszą w postach pod ostatnim ibotem.. chyba że komuś działa to niech napiszę jak to zrobił :)

Opublikowano

Instrukcja!!!!

1)Ściągasz paczkę agbota, wcześniej wyłączasz antywirusa.

2)Robisz drugi folder z silkiem ( czystym )

3)Wypakuj ową paczkę, po czym skopiuj mediapatcher do folderu silka ( sror ).

4)Uruchamiasz mediapatcher z folderu silka, naciskasz kolejno OK, NO, Yes (tylko przy zapytaniu o port dajesz na Yes, przy DNs dajesz NO )

5) Z folderu ibota "iBot_Necessities" wrzucasz do folderu silka ( z spatchowanym media.pk2) hackshielda w wersji 3.0

6)Przechodzisz do ścieżki "C:\Windows\System32\drivers\etc\", edytujesz plik "hosts" i na samym końcu dopisujesz linijkę

127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

7) Uruchamiasz "Run SROR Hackshield", po czym dajesz start. ( launcher sam się uruchomi!! )

8) Tworzysz skrót do ibot.exe na pulpicie, wchodzisz we właściwości i dopisujesz w ścieżce docelowej LS:5

9)Włączasz ibot.exe ze skrótu, po czym uruchamiasz silka przez loadera (sro_client.exe z czystego silka ).

Miłego bocenia.

@EDIT: Zapomniałem dodać, że należy wejśc w folder "init" w ibocie, po czym wpisać do pliku r_iphs" Ip naszego hackshielda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...