Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-R

pablitto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaa jeszcze jedno bo teraz zrobilem jeszcze raz od nowa i teraz jak wlaczam regOCXFiles_win7 i tam sa pliki do skopiowania same powinny to wyskakuje mi powiadomienie 4 krotnie ze funkcja tych plikow nie powiodla sie

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aaaa jeszcze jedno bo teraz zrobilem jeszcze raz od nowa i teraz jak wlaczam regOCXFiles_win7 i tam sa pliki do skopiowania same powinny to wyskakuje mi powiadomienie 4 krotnie ze funkcja tych plikow nie powiodla sie

Wklej ss'a. Spotkałem się już z 2 typami errorów odnośnie plików ocx.

1)Brakowało plików ocx w folderze "%WINDIR%\system32\".

2)Nie uruchomiłeś z poziomu administratora skryptu.

Najlepiej, jakbyś wkleił ss'a, to będziemy w stanie Ci pomóc.

Opublikowano

teraz wlasnie chcialem te pliki znalesc na necie i ktos na mpc juz pisal jak to zrobic juz wbijalem w folder system 32 i mowie a jeszcze raz sproboje moze wejdzie i powiodlo sie kopiowanie ale dalej kopa nie pokazal sie znaczek start robie teraz wlasnie teraz reinstal silka wszystko od nowa zrobie jeszcze raz i zobaczymy jak nie wyjdzie to juz lipa... moze jeszcze zrobie formata

Opublikowano

jak miało by niby działać jeżeli wyłączył być Hs server (czyli właśnie ten Client bez bota)

Ahh poziom inteligencji niektórych jest porażający...

po prostu NIE patchujcie media PHMediaPatcherem!!! tylko użyjcie MediaPatcher z AgBota, i tyle cała filozofia

Przed upd. mi wszystko działało gdy wyłączyłem silka bez bota, więc jeśli nie wiesz o czym piszę to proszę nie komentuj tego.

Opublikowano

zrobilem formata jak teraz nie bedzie chodzic to.....:| wiec mam posluzyc sie najlepiej ktorym tutorialem?

Spróbuj patchera, który dostarczył twórca ibota: http://ibotforfun.blogspot.com/

Osobiście jeszcze go nie testowałem, ale myślę, że dziś go wypróbuję.

@DOWN:

How to use (first time run only):
- Run iBot - Media Patcher
- Step 1: Choose your silkroad version to patch
- Step 2: Click Show Current Settings (See if every host is correct)
- Step 3: Skip this step (dont change the IP or Port)
- Click Patch Now
- Click Yes to continue patching
- Click Ok to close

Opublikowano

ale to mam zaczac wszystko od filmiku ktory wzuciles i pozniej uzyc tego patchera czy odrazu od tego zaczac? bo juz chce zrobic na tip top jak zaczynam:P

@edit DZIALA !!! dzieki wielkie :* a teraz jeszcze moze mi ktos powiedziec jak zmniejszyc procesy tego silka zminimalizowanego:D

Opublikowano

Nie wiem od czego to zależy ale u mnie i u niektórych osób, uda się odpalić bota i wszystko chodzi dobrze, ale znowu często po odpaleniu bota następuje DC lub crash clienta i trzeba wszystko odpalać od nowa.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale robiąc sposobem pontiusa, odpalam ładnie HS server wszystko jest ok, ale gdy chce odpalic loaderem to wyskakuje jakis blad klienta, dziwne znaki i na koncu w nawiasie (9)... silkroad nawet nie zdarzy sie wlaczyc ;/

Nieważne. Nie zmieniłem portu z 19001 na 16000 :)

Opublikowano

mam takie pytanie w druga stronę...bot mi chodzi wszystko elegancko, a teraz jakbym chciał odpalić silka bez bota co bym musial zrobić? bo odpatchowywalem porty i gdy chce odpalic legit silka to pisze ze inspekcja... co wy na to ? co bym musial zrobic, by moc szybko zmienic z bota na legit sro ??

mam 2 sro 1 czyste drugi z botem ale to nic nie daje

Opublikowano

mam takie pytanie w druga stronę...bot mi chodzi wszystko elegancko, a teraz jakbym chciał odpalić silka bez bota co bym musial zrobić? bo odpatchowywalem porty i gdy chce odpalic legit silka to pisze ze inspekcja... co wy na to ? co bym musial zrobic, by moc szybko zmienic z bota na legit sro ??

mam 2 sro 1 czyste drugi z botem ale to nic nie daje

Usuń wpis z pliku hosts.

Opublikowano

Nie wiem czy robię coś źle, ale ma wywala mnie z gry a w HS mam błąd "Error on HS Data please reconnect" czy coś takiego. Wczoraj jeszcze normalnie bociłem bez żadnego DC, a teraz takie coś się dzieje. Wbiłem na kompa -> odpaliłem Run SROR HackShield -> włączył się to zminimalizowałem -> odpaliłem ibota z LS:5 oraz przez loadera, zalogowałem się i po 1-2 minucie DC lub crash clienta ;/

Opublikowano

Witam . Mam problem , po odpaleniu Run SROR HackShield piszę że jest inspekcja ? Bardzo proszę o pomoc: )

Dodałes ip w host? Użyłes patchera z agbota?

Opublikowano

Nie wiem czy robię coś źle, ale ma wywala mnie z gry a w HS mam błąd "Error on HS Data please reconnect" czy coś takiego. Wczoraj jeszcze normalnie bociłem bez żadnego DC, a teraz takie coś się dzieje. Wbiłem na kompa -> odpaliłem Run SROR HackShield -> włączył się to zminimalizowałem -> odpaliłem ibota z LS:5 oraz przez loadera, zalogowałem się i po 1-2 minucie DC lub crash clienta ;/

Mianowicie jest to

******** ERROR ***********
Error detected on HS Data...
Please restart HS Server and Silkroad.exe

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Mianowicie jest to

Error detected on HS Data...
Please restart HS Server and Silkroad.exe

Proszę o pomoc!

U mnie się dzieje dokładnie to samo, raz na jakiś czas sie uda odpalić i bot działa non stop bez dc i crasha. Ibot jest po prostu zabugowany, może jakieś nowsze wersje poprawia to.

Opublikowano

Ci u których jest napisane, że jest inspekcja, w patcherze naciskacie use custom address następnie default settings i dopiero patch, po tym pojawił się u mnie start w silkroad.exe, pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...