Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad-R

pablitto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz jak odpalam hs w pkt 14 to pokazuje mi sie okienko i launcher ale nie mam start wziolem edytuj i ip zmienilem 31.193.168.140 a port sie zostawia ten co jest?

Opublikowano

Zrobiłem na syzbko video tutorial. Przepraszam za kolory, ale tak mi skonwertowało. Dodam, że robiłem to pierwszy raz, więc nie miejcie do mnie żalu. Na dole znajdują się foldery: "Ściągnięte", "skrót do sror" , "sror-hackshield(w moim przypadku była to kopia sror)". Przy pełnym ekranie widać w miarę dobrze.

@EDIT: Jakby ktoś znał dobry program do konwertowania, to niech do mnie napisze. Uzywałem "Super" i widać efekty, być może nie potrafię go dobrze skonfigurować. Także jeśli chcecie lepszą wersję, to podeślijcie mi jakiś dobry program.

@EDIT2: Aktualnie wrzucam oryginalną wersję, waży około 200 mb więc trochę to zajmie.

@EDIT3:

Myślę, że ten jest przyjemniejszy dla oka.
Opublikowano

noo wielkie i śliczne dzięki pontius234 wszystko już mi działa, i dzięki za pomoc z javą :))

@edit: blazer to nie wiem jak ustawileś ale ja od wczoraj 24/7 leciałem i 0 DC :)

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

That might be working for Win7 64 users, unfortunately not for win32 / xp.

ze stronki ibota niestety ja sobie narazie nie poboce :(

Opublikowano

Ja też dobrze robię ale i tak dc... nie wiem od czego to zależy :(

@edit bot działa zrobiłem tak jak tu :

i wszystko działa, najważniejsze chyba to loader z agbota i nie wyłączać tego silka bez bota.

PS: mam win xp.

Opublikowano

[quote name=Druid xD' timestamp='1325683782' post='3712317]

i nie wyłączać tego silka bez bota.

jak miało by niby działać jeżeli wyłączył być Hs server (czyli właśnie ten Client bez bota)

Ahh poziom inteligencji niektórych jest porażający...

po prostu NIE patchujcie media PHMediaPatcherem!!! tylko użyjcie MediaPatcher z AgBota, i tyle cała filozofia

Opublikowano

ibot tym sposobem działa tylko i wyłącznie na WIN 7 x64 / żaden inny win nie odpali go ;)

hm w takim razie ogolnie na WIN7 no ale wiem że na XP nie pojdzie

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

ibot tym sposobem działa tylko i wyłącznie na WIN 7 x64 / żaden inny win nie odpali go ;)

Nie zgodzę się. Mam win7 ultimate x32 na stacjonarnym i działa. Na lapku mam 7 x64 i również działa.

Opublikowano

Czy bot potrafi sam robić repota (brać poty od suppliera)?

Owszem, potrafi.Wystarczy, że dopiszesz coś takiego do train script ( w zależności od miasta może się różnić nazwa NPC ):

item(Standard Issue HP Recovery Potion (M))
qst(1,Europe Medicine Supplier Shadi)
item(Standard Issue MP Recovery Potion (M))
item(Standard Issue Universal Pill (L))
item(Standard Issue Bolt)

Opublikowano

NIe włancza ci się start, kiedy? przy uruchamianiu Launchera do HS ? jeżeli tak to coś zle zpatchowałeś oczywiście.

Aż wierzyć się nie chce bo już ze 100x było pisane jak tego bota sie uruchamia a wciąż ktoś ma problemy...

Opublikowano

robilem wszystko dokladnie sprawdzane po 10 razy patchowane bylo robilem wszystko jak na filmiku zanim oczywisci bralem sie do roboty to ogladalem filmiki pontiusa i na stronie ibota tez pokazuje mi sie to czarne okno i launcher ale nie mam start. moze to przez to ze hosts mialem zrypany bo zrobil mi sie na dosowy usunolem go i zrobilem nowy

Opublikowano

pewnie tak. Jeżeli sam zrobiłeś nowy Hosts to pewnie jest on plikiem .txt teraz tak? Pobierz lepiej z neta jakiś Host (obojetni jaki) i dopisz do niego 127.0.0.1 gateway.silkroad-r.joymax.com

Opublikowano

mhm jeszcze jedno widze ze u pontiusa na filmiku i na stronie ibota na filmiku jak otwiera sie to czarne okienko to na gorze jak jest IPHS 192.160.1.101 :15776

a u mnie jest inne tylko port ten sam moze to cos jest?

Opublikowano

To jest twój Local IP adress naturalnie ty masz inny. wpisz ten który ty masz w pliku r_iphs.ini z folderu Init

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...