Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że forum jest w opłakanym stanie, ale po prostu nie mam kiedy go ogarnąć. Trochę się teraz u mnie w życiu dzieje. Nad botem pracuję nocami, jak teraz. W ciągu kilku dni postaram się je dostosować do użytku.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WITAM

Ja piszę w sprawie BOTA. Ponieważ miałem długą przewę od silka postanowiłęm wrócić na PRIV servy.

Chcę zacząć grać na Privie. a z racji tego ze nie bardzo mam czas na gre recznie chce odpalić bota.

Miałem kiedyś KDT bota i teraz pytanie. Widzę Nowy bot sie pojawił Xbot

Czy on jest darmowy

Czy działa on na Privach

Czy jest łątwy w obsłudze

Czy jest lepszy, bądź gorszy, taki sam jak KDT BOT

Czy Dał by mi ktoś Aktualnego linka do downloadu tego Bota i wszystko co potrzeba do uruchomienia

Przydała by mi się instrukcja obsługi.

Pewnie zaraz dostane mase odp. że wystarczy poszukać , wiem ale nie bardzo mam czas. Więc fajnie by byłoi gdyby autor tematu lub jakiś użytkownik mi pomógł. Dam plusa :)

Opublikowano

Tak długo jak będę otrzymywał jakieś dotacje, tak dlugo bot będzie darmowy.

Tak, aczkolwiek aktualnie jest masa błędów.

Bardzo prosty.

Z całym szacunkiem do kdbota, jak tylko xBot będzie stabilny to szybko o nim zapomnicie :).

Wszystko jest/będzie na xsro.org

Opublikowano

Dodaję napisy, filmik już nagrany. Ziewam co 15 sekund.

Opublikowano

nie dziwię się :) ja wyczekuje bota bo sesja sie zaczyna i samemu grac nie będę mógł :P jeszcze 1 pytanie- omija on zabezpieczenia z isro z ta statua? da mu sie zaprogramowac jakoś drogę którą się ma poruszać żeby ew. taka statuetkę ominąć?

Opublikowano

Trzeba tak nagrywać skrypty, żeby je omijał. Być może kiedyś się w to bardziej pobawię, na razie jednak jest co robić. Idę już spać, nie mam kompletnie mocy, żeby wstawiać te napisy do filmiku. Jutro na pewno będzie to już gotowe. Dobranoc :).

Opublikowano

Póki co skupiam się na vSRO, aczkolwiek nie skreślam rSRO.

Opublikowano

Jak bedzie 100% dzialal to bedzie pewnie platny :)

Ale ladnie wyglada, nie wiem czy dziala bo Nie probowalem.

Mbot<3

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie, bot nie widzi mi skili z warriora na DuckRoad 110 lvl ff... Jest na to jakiś sposób czy muszę czekać na kolejna wersje?

@windows Xp sp3 net framework 3.5 i 4.0

Opublikowano

Mógłbyś podać na pm passy na tego chara? Wszedłbym i zobaczył o co chodzi z tymi skillami EU.

Opublikowano

Za duży balagan się tutaj robi przez jeden temat. Zabieram się za ogarnięcie xsro.org i zapraszam tam.

Na razie muszę wyjść, w nocy otworzę forum i być może zdążę się jeszcze pobawić w fixowanie błędów.

Wysyłajcie folder Bugs na pm.

Opublikowano

zrobiłem wszystko tak jak w tutku problem pojawia się przy data.db klikam na xBot_pk2.exe wszystko idzie tak jak na filmiku tylko problem w tym ze nie nadpisuje mi data.db który po wszystkim zajmuje 1KB posiadam windows 7 64 bit, uruchomiałem jako administrator oraz zmieniałem zgodności chyba wszystkich windowsach i zawsze tak samo było :(

65560871608252792450.jpg
Opublikowano

a ja mam dziwny problem za instalowalem net framework 4 wlaczam bota bot sie nie uruchamia tylko wywala taki blad ;/ "Aplikacja nie zostala wlasciwie za inicjowana (0x000007b) Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikacje." >>> mial ktos cos takiego czemu mam taki blad ?? wie ktos ??

Opublikowano

Witam a ja juz nie mam sily. Zrobilem tak jak na filmiku. Gram na glorysro xbot nie laduje mi itemow 12d tak mam w pliku Debug

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

@ichigo76

Zanim odpalisz xBot_pk2.exe wklej plik data.db z głównego katalogu xbot_pk2, wtedy po wykonaniu czynności pliku wsadowego data powinno zajmowac 1,5MB ;)

U mnie dziala juz po podmienieniu, ale niestety nie czyta skilli :( gram na HellRoad build Warrior/Cler

Opublikowano

Są generalnie problemy ze skillami EU. Jeżeli ktoś gra na DuckRoad to prosiłbym o udostępnienie jakiejś postaci high lv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...