Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam pytanie do cb nestle czy będzie możliwość zbierania tylko Sox`ów czy bedzie zbieral soxy i inne śmieci ? Pozdrawiam i czekam na bota :D

I bym zapomniał , bot będzie działał na SyndicateSro ?;]

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już to pisalem. Bot ZAWSZE podnosi SOXy. Resztę można sobie ustawić wedle potrzeb.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Motywacje to będzie miał jak zrobi bota .. dostanie dotacje odrazu sie uśmiechnie :D

Nestle wiesz może mniej więcej ile jeszcze czasu zajmie ci zrobienie tego bota ?;]

Opublikowano

Zajmie tyle ile będzie jeszcze poprawek, czyli niewiele. Czekajcie cierpliwie, grając tym botem na rSro mogę powiedzieć, że jest na co czekać ;>.

/gif

Opublikowano

Dzisiaj wprowadziłem wiele ulepszeń, aczkolwiek bot dalej nie jest na tyle stabilny, żeby wydać go dla wszystkich. Kwestia kilku dni (jest weekend xD).

Opublikowano

Proszę przestać pisać postów typu '' Wait,czekamy,itp '' każdy kolejny post tego stylu zostanie ukarany ostrzeżeniem 5%.

random.jpg

Opublikowano

dodasz od razu jakiegoś tutoriala dla zielonych?

bota pewnie będzię się uruchamiało tak samo jak wersje rsro ;)

random.jpg

Opublikowano

Biorę się właśnie za nagranie kolejnego filmiku, który uwzględni także repota. Muszę tylko naprawić mały problem z teleportami :).

Dużo ostatnio poprawiłem i pierwszy release powinien pojawić się jeszcze do końca tygodnia.

@edit

Pier*** teleporty.

@edit2

Teleporty naprawione. Zabieram się za filmik :).

Opublikowano

Biorę się właśnie za nagranie kolejnego filmiku, który uwzględni także repota. Muszę tylko naprawić mały problem z teleportami :).

Dużo ostatnio poprawiłem i pierwszy release powinien pojawić się jeszcze do końca tygodnia.

@edit

Pier*** teleporty.

@edit2

Teleporty naprawione. Zabieram się za filmik :).

No no oby tak dalej ;] Fajnie że ktoś pracuje nad czymś sensownym ;]

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

UP^ Umiesz czytać? chyba nie za bardzo. Jedyne co mogę powiedzieć to, żebyście jednak nie byli tacy pazerni i wsparli chociaż ten projekt, bo jest warto ;).

/gif

Opublikowano

Parę pytań jakbyś był tak miły, nigdy nie używałem bota więc nie wiem:

-Da się go ustawić tak, żeby chodził na spota, zbierał kasę i itemy i jak grab pet i sama postać będą miały full wracał do miasta i sprzedawał przedmioty co ma w inv ale też te które ma grab pet?

-Jakaś stronkę gdzie sam bot jest jakoś fajnie opisany?

Opublikowano

Już tak robi. Nie działa jeszcze grabpet, ale niebawem go dodam.

Stronę domowa bota to xsro.org, aczkowiek forum jest mało aktywne i trzeba będzie to niebawem zmienić :).

Opublikowano

Nie, działa na rSRO. Bot na vSRO został w znacznym stopniu zmieniony, przebudowany oraz usprawniony, aczkolwiek dalej jest trochę bugów.

Opublikowano

Angath - bot jest bardzo intuicyjny z tego co widzę i za dużo tutaj wyjaśniać nie będzie trzeba :).

88046060546553803578.jpg
Opublikowano

xBot działa tylko i wyłącznie pod prywatne serwery bazujące na plikach vSRO.

Dodałem już możliwość wyboru serwera. Wystarczy jedynie w pliku konfiguracyjnym bota zmienić adres danego serwera :).

@Przerwa. Hala Madrid!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...