Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSRO] xBot

nestle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało się wreszcie włączyć Clienta ale po tym jest Crash.

Log:

Indeks był spoza zakresu. Musi mieć wartość nieujemną i mniejszą niż rozmiar kolekcji.
Nazwa parametru: index

Packet data : [30C8]

9C EA 08 00 45 1D 00 00 6D 00 00 00 00 00 00 00 C3 00 00 00 08 00 58 47 72 
61 62 50 65 74 1C 00 07 EA 08 00 15 

### Please upload this file to http://xsro.org/forum/viewforum.php?f=6 so we can fix this bug together! ###

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 587
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeszcze nie. Ale zaraz zedytuje co mi wyskakuje za blad i mysle ze Nestle naprawi ;]

@Up

Nie rejestruj sie na interii, tylko np na onecie ;]

@Edit

jednak nie powiem jaki blad wyskakuje, bo za kazdym wlaczeniem jest inny problem xD raz sie polaczy z serverem i dostaje crasha, drugi raz sie w ogole nie zaloguje na silku bo dc, a jeszcze innym razem loading sro_client sie scina, albo wlacze wszystko ok i brak skilli, badz tez xD jakies error mniej wiecej cos takiego pisalo ze bot connection failed xD...

@Down

Mi na onecie poszlo ;d

Smoke Weed

Opublikowano

Nie ma szans. Oni mają swoje "fajne" modyfikacje z .pur i nawet Loadera nie ma, nie mówiąc już o bocie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jest dużo błędów, w końcu to wersja pre-release. Zdecydowałem się ją wypuścić, żeby uniknąć podejrzeń o fake.

Będę musiał po prostu likwidować kolejno błędy. Proszę o cierpliwość i podsyłanie folderu Bugs, zwłaszcza chardata oraz spawny.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Ja ci coś tam znów podesłałem mam nadzieje że się przyda i ci pomoże :P

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

w folderze z botem jeśli nie masz tego folderu "Bugs" to nie wywaliło ci jeszcze żadnych błędów

Opublikowano

Widzisz, Nestle . Tak to jest juz ;<

Dajemy dla ludzi wzmianke ze wypuszczasz bot to jest sranie " kiedy, nie moge sie doczekac. Takie polaczkowe sępy " .

a kiedy juz wydasz wersje gdzie piszesz ze to jest -pre , to ludzi wybuchają żalem że im nie działa. Jak wam coś nie działa to spakujcie foldeer bugs i pomożcie chociaż tym wspomóc rozwijanie się bota, gdyż nawet nie macie chęci o donate .. jak juz wyjdzie wersja stablina to może i będą błędy lecz nie takie jak teraz.

btw. zobaczcie na to z innej strony. xBot do rsro miał jedno IP i musiał czytać dane z jednego silnika, skilii i tych innych pierdół " nie jestem programistą wiec nie wiem xD ) a na prywatnych serwerach każdy ma inne pakiety, dodatki updaty .. więc powinniście się cieszyć ze wgl jest ktoś taki jak Nestle, i robi wam to po 1 za darmo 2 z dobrej woli 3 rozwija się przy tym zawsze o pewien krok ! I to jest dobre ;).

beznazwy1px.png

1937501950.png

Opublikowano

@up

nie wiem co ty ćpiesz ale to chyba ci szkodzi pierdolisz bez sensu i bijesz do ludzi niewiadomo o co Ktoś tu sępi o coś ?

Czy napisanie jakiegoś problemu lub zapytanie się jak włączyć bota jest sępieniem ?

I zmieniłbym to zdanie "typowe polaczkowe sępy "

Bo obrażasz nie tylko mnie ale i innych a co najważniejsze siebie...

Opublikowano

Mam już gotową aplikację do generowania bazy danych z media.pk2. Każdy będzie sobie to generował na potrzeby własnej wersji gry.

Muszę jedynie znaleźć trochę wolnego czasu, żeby nagrać tutorial i to upublicznić.

Pliki z rozstawieniem przedmiotów u npc także będą konfigurowalne, co pomoże rozwiązać wiele problemów.

Mam teraz jednak baardzo dużo na głowie w życiu towarzyskim, aczkolwiek postaram się pracować nad projektem jak tylko czas na to pozwoli.

Dziękuję za wysyłanie błędów. Z Waszą pomocą na pewno szybciej dojdziemy do momentu, w którym xBot będzie już stabilny.

Wypada także poprosić o dotację... ale oczywiście nikogo do tego nie przymuszam. Jeżeli ktoś docenia moją pracę i chciałby mnie wesprzeć - proszę pisać prywatną wiadomość. :)

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Nowicjusz
Opublikowano

Mam taki problem (gram na Syndicate)(to samo na DuckRoad)

Wszystko idzie dobze do momentu kiedy postac sie pojawia i automatycznie dostaje dc

Dzieki.

Opublikowano

Witam ja ip nie moge zmienic na html pomoze ktos?

@UP Zmienilem

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...