Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s20 dodany ;)

Wywala mi błąd, że wpisuje niby zły nick i hasło. Da się naprawić? :D/dobra, działa. Miałem buga. Wielkie dzięki ;>

I dziękuje za pozdrowienia na stronce ^^

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A noze zrobisz te strone na cba.pl? ja bym ci mogl zrobic, szybki serwer, darmowy, tylko1 reklama-maly baner. to jak?

Sorki, ze 2 raz pisze, ale ja naprawade znam sie na informatyce, technice, mechanice( ogulnie mechatronice) wiec moge to zrobic. kontakt na PW lub w odp. tematu.

Opublikowano

Dołączam się do prośby kolegi wyżej :P Stronka była bardzo przydatna i może warto byłoby ją odnowić chociażby na cba.pl ? Hosting jest darmowy i jest jedna reklama, którą można wyłączyć, lub xaa.pl (chyba 1,23zł meisięcznie ale bez reklam) ?

Opublikowano

na friko nie mieliśmy reklam bo nam zdjeli, jesli chcialbym ta strone przeniesc to uwierzcie wiem jak to zrobic -,-

aktualnie domena przeżywa ddosy, nic tylko czekać

Opublikowano

ja? jak do mnie mowisz to wiem, latwo sprawdzic. jak nie wiesz jak to se na yt sprawdz, niedlugo porobie jakies poradbiki na mpcforum. ale nie o tym, sfgame mobile zalozylem domene na cba nazywa sie: xxx jeszcze nie ma jeszcze samej stronji ale jutro albo pojutrze zrobie przynakmniej 10 serwerow.

Opublikowano

Probuj wlazic na stronke az do skutku, wląCz stronke, nie zadzial, wylącz przeglądarke i włącz i znowu wejdz na stronę i to samo do skutku, aż się włączy.

I tyle.

Opublikowano

Siemka spoko sprawa.Mam Lg Cookie kp501 i mi śmiga tylko pytanie:

1.Czemu nie ma polskich znaków? Zdałby sie sie lepiej by to wyglądało.

2.Da rade dodać Sale chwały??

3. Trzecie noi ostatnie.Można by zrobić coś takiego do herozerogame.com bo dużo ludzi chciało by sobie w to pograć tylko nawet na andka nie ma ;D Da rade zrobić to samo?:)

Opublikowano

1.Nie ma, poniewaz jest to stronka na wiele jezykow i za duzo czasu by zeszlo zrobic kazdemu jezykowi jegp znaki.

2.Nie moja stronka.

3.napewno dalo by sie, ale nikomu sie niechce zrobic.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...