Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bry, mam pewien problem. Mianowicie chodzi mi o to iż mam LG GD510 i korzystając z podstawowej przeglądarki wyskakuje mi "504 gateway time out" i nie chce się połączyć :( może jakieś pomysły?

Opublikowano

Poprostu w standardowej przeglądarce nie można wejść na tą stronkę.

Tak jak pisałem u góry polecam Opera mini 6.5.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Właśnie też byłem ciekaw tego priva.

Okazało się,że to nie jest priv tylko tak dla jaj kowalskidevelop to dodał xD

sygnaturkabyme24.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po co coś takiego skoro wystarczy mieć Androida jak większość telefonów i z Android Market pobrać aplikacje Shakes&Fidget.. Jest ona szybka, graficznie wygląda prawie jak w przeglądarce i jest przydatna np. gdy musimy ustawić warte a nie warto nam włączać komputera.

Opublikowano

spytaj się u Ciebie w klasie kto ma telefon z androidem, może będzie miało 2 na krzyż. statystyki mówią same za siebie ponad 3 tysiące ludzi korzysta z sfmobile, i zapewne jakby mieli androida to by na tym twoim siedzieli, a nie na sfmobile.

Opublikowano

Do naprawy jest wysyłanie wiadomości na chat gildi.

Jak coś napiszemy i znów wejdziemy w chat to pisze kolejny raz i tak cały czas....

ukmrF.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UPDATE

- dodałem serwer S17

@NOTE

Miło mi ogłosić, że hosting ściągnął nam wszystkie reklamy, w ten sposób strona będzie się ładowała o wiele szybciej, oprócz tych reklam, które ja dodaję. Pozdrawiam.

Szlachta nas odwiedza :)

29gw5b.jpg

Opublikowano

Super, tylko mógł byś zamiast polskich znaków dać normalne. np:

ż=z

ó=o

bo wyskakują "?" dodatkowo usuń ten początek z WC bo jest coś po szwabsku, jak coś jeszcze zobaczę to napiszę. Dobra robota!!

Opublikowano

spytaj się u Ciebie w klasie kto ma telefon z androidem, może będzie miało 2 na krzyż. statystyki mówią same za siebie ponad 3 tysiące ludzi korzysta z sfmobile, i zapewne jakby mieli androida to by na tym twoim siedzieli, a nie na sfmobile.

Proszę cię człowieczku, androida ma 70% nowoczesnych i lepszych telefonów z tańszym abonamentem, u mnie w klasie są 32 osoby z czego 28 ma telefon z Androidem tak więc, chyba u Ciebie są sami z grami i aplikacjami na Java -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...