Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Autora

porsze o dodanie Lustra' wieży slae chwały... I kiedy bedzie aktualizacja bo na androidzie juz jest

Dołączam się do pytania ;P

Ale głównie przydało by się chociaż lustro (czemu wgl nie działa?)

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze o odblokowanie konta radekbr.

ta strona nie jest keylogerrem se zobaczcie

xxx

to było nieporozymienie

Ty idioto przestań rozsyłać tego keyloggera, wszystko w kodzie widać że przychodzi Ci na pocztę, a po drugie nie zezwalam na kopiowanie i edycję treści strony, wszystkim działa więc nie rozumiem po co wpychasz nos w nie swoje sprawy. Ban słuszny, i na tym co zaraz dostaniesz też.

Opublikowano

Ja mam taki problem, ponieważ po wylogowaniu się z SF przez fona jestem na jakiejś stronce: "sf Wap" czy coś w tym stylu i jeżeli chcę się zalogować to jest tam do wybrania max. 7 światów i jeszcze jakiś (nazwy nie pamiętam). W sumie chodzi o to, że gram na 9 i nie mogę odpalić bo max. jest 7 i jeden dodatkowy serwer. Czy to jakiś błąd czy może coś źle robię??

A i jeszcze szacun za pracę, ułatwiłeś tysiącom ludzi grę i to bez kupowania fonów z Andoridem ;)

Opublikowano

Ja mam taki problem, ponieważ po wylogowaniu się z SF przez fona jestem na jakiejś stronce: "sf Wap" czy coś w tym stylu i jeżeli chcę się zalogować to jest tam do wybrania max. 7 światów i jeszcze jakiś (nazwy nie pamiętam). W sumie chodzi o to, że gram na 9 i nie mogę odpalić bo max. jest 7 i jeden dodatkowy serwer. Czy to jakiś błąd czy może coś źle robię??

A i jeszcze szacun za pracę, ułatwiłeś tysiącom ludzi grę i to bez kupowania fonów z Andoridem ;)

musisz ręcznie wrócić na stronę sfmobile.aq.pl

Opublikowano

Okk i jeszcze jedno bo nie mogę zebrać pieniędzy za Wartę. Naciskam Warta, a po skończeniu się pojawia się tylko żeby następną ustawić ;/

@edit

Wszystko już działa, jakiś bug był(chyba). Jeszcze raz wielkie dzięki za stronkę :)

Opublikowano

nie to nie, nie dlugo pewnie znowu serwer padnie

i dam strone swoja;

x

a strona jest dodatkowa jakby twoja nie działała ityle

zobacz se kod, to było przez godzine bo chciałe cos wyprobowac na sowim koncie i juz nie MA

zablokujcie i to konto bedzie pokouj chodz nic nie zroobilem!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może i odświeże ale mam powód, mam problem iż na początku wszystko śmigało. A teraz mi nie działa wpisywałem wszystkie linki jakie znalazłem na kompie działa: sfmobile.aq.pl a na telefonie nie działa nic. Powie mi ktoś co mogę zrobić żeby mi działało.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

[RESULTATS]

:(

Item (ex: 1-3/itm1-8-4-3):

Classe

de l'item (G/A/M/(vide)):

Debut Rang:

Nb de

page rang (1 page = 15 joueurs) :

Go!

DISABLED A to co jest jakiś bot do ustawienia?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czemu na tej stronce nie ma lustra?

Gdzie są:

- LUSTRO

- WIEŻA

- WYŻSZE POZIOMY LOCHÓW

Denerwuje również błędny komunikat o braku dołączenia się do walki, podczas gdy jest się już w walce

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale mam pytanie do vipa. Czy mógłbyś dodać lustro? Bo to mnie tylko narazie denerwuje. Ps jak bd błędy to sorry pisze z komórki.

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...