Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się przyda, nie mam Wi-Fi w telefonie a mój operator pozwala mi na bardzo przydatną usługę:

Płacę 10zł i 30dni mogę grac w sfgame i to dzięki tobie;] Leci troszkę lajków.

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście polecam sieć Play, kupujesz pakiet 25 MB za 3zł taniocha.

Porównajmy:

Plus 25MB - 5zł

Play 25MB - 3zł

5*12=60zł/rok

3*12=36zł/rok

Różnica 60zł - 36zł = 24zł

p.s. mod nie podepnie tematu, bo to taki ciołek pisałem do niego 2 razy. :/

Opublikowano

UPDATE

- usunąłem zbędne rzeczy w kodzie, przyśpieszając szybkość ładowania się strony

- dodałem stronę "Maksymalna oszczędność"

- dodałem stronę "Przyszłe serwery"

Opublikowano

Jest jeden problem, a mianowicie nie wyświetlają mi się przedmioty. Nie chcę ryzykować ponieważ mogę stracić jakiś fajny przedmiot. Jeżeli się da to zrób tak, żeby był opis przedmiotów.

@edit

A nie mógłbym zareklamować tej strony na oficjalnym forum sfgame?

Opublikowano

@UP mi się wszystko wyświetla ;)

"Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody!"

UPDATE

- SITE, (drobne powstałe błędy po wczorajszym updatcie)

- TOPIC, (nowe obrazki, wyczyszczenie zbędnych rzeczy z top)

Opublikowano

Kolego mi na standardowej wyszukiwarce też się nie wyświetlają :D Ściągnij Opere Mini np: 5.2 :D

ThX wreszcie w szkole można loszki zrobić xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

świetna sprawa. jako ze mój iPod nie posiada przeglądarki z flash playerem.. ta wersja świetnie załatwia sprawę ;)

wielkie dzięki za pomoc ! :)

Opublikowano

Ja powiem tak .. lepiej z tego nie korzystajcie .. bo może wam ktoś wejść na konto . Tzn wpisujecie klikacie zaloguj czy co tam i ktos zna wasze passy i serwer ;/

Opublikowano

Przyda się, z mojej noki 6300 nie mogłem wchodzić na sf, bo ni miałem flasha ni nic. Teraz będę mógł sobie wchodzić gdziekolwiek jestem i kiedykolwiek chce :)

Łapka w górę i podpinam się do prośby o podpięcie :)

Opublikowano

Ja powiem tak .. lepiej z tego nie korzystajcie .. bo może wam ktoś wejść na konto . Tzn wpisujecie klikacie zaloguj czy co tam i ktos zna wasze passy i serwer ;/

Pozdrawiam tego pana, ponad 1000 osób korzysta z mojego produktu, nikt się jeszcze nie skarżył. Pora zmienić mniemanie o polakach, nie każdy to wyłudzacz :)

p.s. Nie pozwoliłbym sobie na nieprzyjemności prawne

Opublikowano

Tak w ogóle to nie jego autorstwa SFGame na komórkę. Gdy wejdziecie już na tą stronę klikniecie zaloguj przekierouje was do sfwap.fr -

Opublikowano

Bardzo mi się przyda. Mam Sony Ericson w910i i na oryginalnej stronce sf mi nie działa, a gdyby działał, to było by tak drogo, a tu tanio i fajnie.:) I reklam nie ma :D

Opublikowano

Tak w ogóle to nie jego autorstwa SFGame na komórkę. Gdy wejdziecie już na tą stronę klikniecie zaloguj przekierouje was do sfwap.fr -

No tak, współpracuję, gdybym tego nie zrobił nie było by tam nic, chcesz source code?

Opublikowano

Dobra robota ale można sfbota na cały dzień zostawić i lepiej ale jak ktoś lubi zabawe :)

Dobry pomysł, ale co zrobisz jak np. internet Ci na komputerze nie działa? Możesz, albo pobrać wcześniej sf bota i jeśli się da, to zgrać go na telefon, albo wejść na tą stronkę.
Opublikowano

Jeśli chcę Wam się lać na lekcji, a nie możecie opuścić sali to możecie załatwić się swój mobilny kibelek, niestety nie ma opcji sikania, ale za to można wydobyć z klozetu ciekawe artefakty. Pozdrawiam!

update

Opublikowano

Program ładny i przydatny. A tak apropo , zwracam się od posiadaczy androida.Zauważyliście ,że a Android Marker ( teraz sklep google) jest aplikacja Shakes of Fidget? Nie pobiera ona kasy ale jest bardzo wygodna. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...