Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Inne) Shakes & Fidget na komórkę

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie każdego stać na takie luksusy, poza tym chciałem żeby to wszystko szybko! chodziło bez nudnego czekania godzinami, jeśli się wifi nie ma :] A i jeszcze to na wszystkich telefonach działa !

Dobrze mówisz sam mam SE Hazel i nie posiadam androida więc zastanawiałem się jak wejść jak dostępu do kompa nie ma a normalny adres nie działa w tel i znalazłem ten temat, leci Like bo się przyda bardzo , ;D

88824249.jpg

-|-|-|-Jeśli pomogłem daj Like, a odwdzięczę się tym samym. -|-|-|-

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

To jeszcze działa?

Chcialem zaladowac stronke na Nokii C3-01 i wyskoczylo, ze stronka ma nieprawidłowy adres :rolleyes:

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak ma się androida to jest lepsze niż to [ znajduje się na android market ]

xD gdybym miał Androida albo nawet tel z systemem jakimś lepszym to nigdy bym nie znalazł w google tego tematu i nie zawracał głowy...

CMam Nokie C3-01 i szukalem mozliwosci grania w SFG bez instalowania aplikacj ina Androida :angry:

Opublikowano

xD gdybym miał Androida albo nawet tel z systemem jakimś lepszym to nigdy bym nie znalazł w google tego tematu i nie zawracał głowy...

CMam Nokie C3-01 i szukalem mozliwosci grania w SFG bez instalowania aplikacj ina Androida :angry:

działa, twoja przeglądarka źle czyta dnsy, więc wpisz w google "sfmobile" i wszystko bedzie smigac

Opublikowano

działa, twoja przeglądarka źle czyta dnsy, więc wpisz w google "sfmobile" i wszystko bedzie smigac

Dzieki, smiga :)

1. A nie ma tutaj Sali Chwały ?

2. Na wejście w Gildie zawsze wyświetla na czerwono brzydki komunikat "Na razie nie bierzesz udziału w bitwie", dziwne bo biore udział i dołączenie się do walk w tej aplikacji nie sprawia, ze komunikat znika, takze w sumei nie wiem wtedy czy dolaczylem sie czy nie skoro ciągle mnie ostrzega :D

Opublikowano

Wielkie dzięki. Od miesiąca szukałem sfgame na symbiana i nigdzie nie mogłem znaleźć. Jeszcze raz wielkie dzięki. I nie przejmuj się krytyką, oni min umieją tak zrobić, tylko krytykują. Jak zrobią lepsze to niech dają znać. Wielkie dzięki ! !

Opublikowano

Wystarczy wejśc na sklep PLAY jak macie androida i juz macie oficjalna aplikacje ...

Każdy to wie ale w Nokii nie masz Androida ;)

A swoja droga, gdzie jest SALA CHWAŁY ???

Opublikowano

yyy znikneła xD

Nie no poprostu jej nie ma.

Szkoda.

Generalnie szkoda jeszcze większa, ze autor porzucił jedyna aplikacje na Nokię i inne telefoniki bez Androida...

Szczególnie, ze otworzyli nowy serwer nr 19 ;/

Opublikowano

Telefony z andkiem są drogie ;/

A autor chyba nie porzucił projekty i pewnie doda serwer 19 niedługo.

Moze i potaniały ostatnio itd ale warto byloby jeszcze starszy telefon wykorzystac ;) a nawet nwoe Nokie maja Windowsa i co wtedy?

Niestety autor nie dał rady usprawnic stronki i nie doda np Slai Chwały, ataków na gildie i paru potrzebnych rzeczy ani nowych serwerów - pełna kapitulacja. A szkoda :ninja:

Opublikowano

Gdy ja sie tam zaloguje na operze mini 4.4 to zamiast moejgo konta widze kolejne logowanie.Pokazuje mi sie kilka jezykow do wyboru,server,login i haslo.I tu sie pojawia problem bo gdy klikam PL to mi pokazuje tylko 7 swiatow.patrzylem na przegladarce, ktora mialem od poczatku i wszystko smiga poprawnie.Tyle ze ja bym wolal z tej opery korzystac :|

Da sie cos z tym zrobic?

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Bardzo prosze o dodanie s19 :) !

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dzisiaj chciałbym przedstawić kultową grę Shakes & Fidget na komórkę!

Telefon musi posiadać:

-przeglądarkę np. Opera Mini

-dostęp do internetu

Poradnik:

1.Wchodzimy na stronę sfmobile.aq.pl

2.Wybieramy świat, wpisujemy login i hasło

fxluqk.jpg

Po poprawnym zalogowaniu zobaczymy taki o to panel:

4g1rxk.jpg

Mój klient posiada 18 serwerów PL + serwer Wirtualna Polska

(S1= Świat 1, S2= Świat 2, etc.)

[Już wkrótce inne serwery europejskie]

Sam zrobiłem stronę i napisałem ten poradnik!

Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody!

Copyright by Mateusz990! (kowalskidevelop)

Mam pytanie czy mógłbys dodac lustro ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...