Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże święty ....

Mój hoster normalnie wchodzi na serwer

A ja nie moge a chu*a !

Postawi ktoś serwer na tych plikach? jeśli tak to serwer bd zajebisty

Ja stawiam

Ale narazie sam widzisz jakie problemy !

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I nie macie żadnych błędów ?

U mnie hoster może wejść a ja nie ;/

Mamy takie same launchery , rooty ,locale i du*a ....

Może ktoś wie czemu nie moge wbić ?

Dodam że porty wszystkie są online

A wczoraj normalnie wbiłem na serwa...

@edit

Reinstaluje hamachi

Może zadziała

Rekrut
Opublikowano

Kto Jest Chętny i zna się na tych plikach tak dobrze ze wszysto umie załączyc to niech napisze do mnie na pw to zrobimy razem serwa na Dedyka ja wszystko stawiam i sam na dedyk płace poczebuje tylko kogoś do pomocy z serwem i oczywiscie GM wzamian ;) 100% prawdy nie chce nikogo okłamywać czekam ;)

Opublikowano

PUBLIC_IP: 195.117.148.36 interface em0
HOSTNAME: auth
mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
cannot open direct sql connection to host: localhost user: mt2 db: common
cannot start server while no common sql connected

Co jest grane? Serwa stawiam na vps

mysql zrobiłem itp ale nie wiem o co biega?

18706.png21571.jpg

rapideoUserbar.png5390.png

215-5849-ubda3046.gif560-2050-readywb.jpg

6223.png33266.png

Opublikowano

Up spróbuj zresetować serwer. I zobacz czy błąd nadal będzie.

Chcecie dowodu że szafir to złodziej a ReactiveMt2 to ścierwo? Proszę bardzo:

Plik Patch.ini z mojego klienta którego sobie użyli do plików:

[patch]
url=www.pang.pl/patch
version=1.0
[design]
design=1

Możecie u siebie otworzyć! plik patch.ini w ich kliencie! nawet nie chciało im się go usunąć :)

śpieszcie się bo Team Reactive pewnie bardzo szybko to zmieni!

sygnatura2.png

Opublikowano

heh zajebiste pliczki.

pobawie sie nimi na ferie.

z tego co widze zapowiadają się nieźle.

dzięki autrowi za dl. naprawde postarałeś się.

masz lajka i 5.

pozdr.

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Zrobi mi ktoś serverinfo?? ip: 5.185.85.187 dam lajki:] sam sobie do rootów wgram jak coś mam game od Kosika czy jak mu tam

competitions,proportional,456,186,36a24f

Rekrut
Opublikowano

ja tego kompletnie nie rozumiem są tu 2 osoby które stworzył tego serwa i dodali te pliki tutaj byśmy my zwykli użytkownicy mogliśmy je pobrać i dodać to własnych serwerów czy tam też stworzyć własny serwer własnie z tymi plikami to czemu nie zrobili Tutoriale co i jak uruchomić aa napisał to i to i każdy z nas się gubi i nie wiem co ma robić z tymi plikami każdy co tutaj pisze w tym temacie ma jakiś problem z tymi plikami dla czego ci goście co te pliki dodali tutaj nie powiedzą co naprawdę trzeba zrobić by to chodziło bo jak widzie to tam ktoś ma problem z tym aa za chwile z tym albo wcale się nie da zalogować aa robi wszystko dobrze tak jak napisali w imieniu tego grona osób co mają problem z tymi plikami prosimy o pomoc albo o stworzenie Tuta jak co i gdzie trzeba zrobić Dziękuje...Pozdrawiam Wszystkich.N3Y

PS: Przeprasza jak kogoś uraziłem ale myślę że każdemu się należy fachowa pomoc..;) :unsure:

Opublikowano

ja tego kompletnie nie rozumiem są tu 2 osoby które stworzył tego serwa i dodali te pliki tutaj byśmy my zwykli użytkownicy mogliśmy je pobrać i dodać to własnych serwerów czy tam też stworzyć własny serwer własnie z tymi plikami to czemu nie zrobili Tutoriale co i jak uruchomić aa napisał to i to i każdy z nas się gubi i nie wiem co ma robić z tymi plikami każdy co tutaj pisze w tym temacie ma jakiś problem z tymi plikami dla czego ci goście co te pliki dodali tutaj nie powiedzą co naprawdę trzeba zrobić by to chodziło bo jak widzie to tam ktoś ma problem z tym aa za chwile z tym albo wcale się nie da zalogować aa robi wszystko dobrze tak jak napisali w imieniu tego grona osób co mają problem z tymi plikami prosimy o pomoc albo o stworzenie Tuta jak co i gdzie trzeba zrobić Dziękuje...Pozdrawiam Wszystkich.N3Y

PS: Przeprasza jak kogoś uraziłem ale myślę że każdemu się należy fachowa pomoc.. ;) :unsure:

Jestem ZA ,chociaz instrukcja jest w paczce

61093c6efb.png

Opublikowano

I wiadomo jaki game trzeba wgrać żeby all działało ?

Miał jeszcze ktoś problem z mob_proto chyba i nadal nikt tego nie rozwiązał...

Qentinios poradzisz coś na to ?

Jeszcze Kossik pisał że -''Mumie'' są całe białe...

Piona !

Opublikowano

Czemu jak te pliki wklejiłem do plików serwerowych by badar , Game nie wklejałem, to jak próbuje się zalogowac potem to pisze zostaniesz połączony z serwerem i nagle wywala do głównego menu logowania??

(wklejiłem pliki tak jak na instrukcji, wpisałem te komendy i dałem reboot)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...