Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem z zrobieniem lunchera - luncher pod pliki 2010

Pong: 1234abcd5678efgh

Porty: logowanie - 18001

ch1 - 13000

ch2 - 13001

ch99 - 13099

Na megaupload

Z góry THX

daje limit like ja nie potrafie tego zrobic;/

sygnafranc.png

Opublikowano

Pavlox w paczce z mob_proto wszystko jest ok.

Czasami pliki przy wgrywaniu takim przez ftp mogą się uszkodzić, usuń wtedy stare i jeszcze raz wgraj.

Możesz tez spróbować naprawić też czasami pomaga.

sygnatura2.png

Opublikowano

Kto Nie może wbić na serwa?

Daje wam paczkę... Wgrajcie game na serwer co jest w paczce A Launcher_2010.exe, lex.dll , metine2.bin, serverimfo.py do Clienta i Odpalcie przez ''Launcher_2010.exe''.

Pamietajcie Musicie rozpakowac pliki root i w serverinfo zmienić ip na swoje..

Dl:

http://www.speedyshare.com/file/a4UMS/Paczka.rar

Opublikowano

Kto Nie może wbić na serwa?

Daje wam paczkę... Wgrajcie game na serwer co jest w paczce A Launcher_2010.exe, lex.dll , metine2.bin, serverimfo.py do Clienta i Odpalcie przez ''Launcher_2010.exe''.

Pamietajcie Musicie rozpakowac pliki root i w serverinfo zmienić ip na swoje..

Dl:

http://www.speedyshare.com/file/a4UMS/Paczka.rar

Mam prośbę, mógłby ktoś to przetestować, sprawdzić czy działa i dał tu info. Wtedy Qentinios mógłby wrzucić to na 1 stronkę aby było mniej spamu, bo co niektórym nawet nie chce się czytać wszystkich postów i robią niepotrzebny spam... ;)

Piona !

Opublikowano

Użyje tylko map i Mobków bo to się przyda za zapytania dziękuje a Mapy sobie przerobie :P

Pliki Takie sobie tak naprawde nic wielkiego nie zrobiłes :P tylko żłożyłeś w Całość te moby i Mapy oczywiście (niby twojego Autorstwa)

Prawa Autorskie masz Kolego bo chyba nie :P Chciałem jeszcze dodać ,że Turkowie Skopiowali chamsko Panel Bambusika tak ten pod Pliki 2k10 i 2k06 i Podpisali Swoimi zasługami

Poczytaj sobie troche prawa bo za to jest pare kafili a mapy w 200% nie są twojego Autorstwa . Dla mnie jesteś Przegrany

393.jpg

Opublikowano

Słuchaj postawiłem serwer na tych plikach all ładnie śmiga ale tam jest tylko 127 lvl max a jak chce dodać 250 lvl? jak dodaje game z 250 lvl to potem nie mogę wejśc na serwer czemu?

tean.gif

Opublikowano

Mam prośbę, mógłby ktoś to przetestować, sprawdzić czy działa i dał tu info. Wtedy Qentinios mógłby wrzucić to na 1 stronkę aby było mniej spamu, bo co niektórym nawet nie chce się czytać wszystkich postów i robią niepotrzebny spam... ;)

To działa.. Męczyłem sie chyba z 2h by wbić na serwa. wgrałem te game250lvl na serwer, wrzuciłem do clienta pliki wypakowałem root zmieniłem ip na swoje i działa...

Po co miałbym to wrzucać jakby nie działało..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...