Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, powie mi ktos na jakich plikach serwerowych najlepiej wgrac tego gotowca?

czy moga byc pliki od mc ncc.pl ( mowie o serwerze hamachi)?

Prosze o odp. komentarzem.

Opublikowano

Prawda jest taka Qentinios sam wrrzucil pliki na naszego dedyka (ReactiveMt2) Qentinios moze zaprzeczysz moge wyslac ss z rozmowy archiwum z przemem i zemna : )

Opublikowano

Grubo. Też mogę wysłać rozmowę z Wami. A ty szafir mógłbyś już wyjść z tego tematu, bo nie dość że zależy ci tylko na kasie, to oszukujesz ludzi i kradniesz czyjąś robotę.

sygnatura2.png

Opublikowano

witam napotkałem buga a mianowicie nie da sie wejść do dt w czym problem

Rozwiązał już ktoś ten problem ?

Piona !

Opublikowano

Będę u siebie o 14, jeżeli ktoś nie rozwiąże tego problemu do tego czasu to będę mógł pomóc

Ja spróbuje to naprawić..

Opublikowano

Ja mogę rozwiązać :D^^

To czekamy na pomoc z Twojej strony :))

@EDIT

Mam jeszcze takie pytanie. O co chodzi z tym "możliwosć ulepszania broni 4 i 5 raz" mógłby mi ktoś wytłumaczyć to :D ? Wiem że może to głupie ale nie kapuje tego

Piona !

Opublikowano

Aaa no dobra już chyba kapuje :D zresztą jak zrobię serwer to przetestuje :))

@Edit

Mógłby ktoś wrzucić FreeBSD 8.2 i386 na jakiś inny hosting bo z tamtego coś słabo się ściąga.

Piona !

Opublikowano

Qentinios zrób może na 1 stronie w swoim temacie Bug-Fix żeby każdy mógł naprawić błędy, bo widzę że co niektórzy maja :))

Piona !

Opublikowano

3 up wszystko możesz edytować

2 Up opisz jeszcze raz bo mam straszny spam na skrzynce i nawet nie pamiętam czy do mnie pisałeś :D

Up może zrobię :)

sygnatura2.png

Opublikowano

Mam blad z logowaniem,jak wpisuje zle passy wyskakuje "Niepoprawny Login lub Haslo" gdy wpisuje dobre wyskakuje " Blad podczas laczenia sie z serwerem" ,pong sprawdzalem jest taki sam zarowno na serwerze jak i w kliencie....

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...