Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja Binka

http://www.multiupload.com/VII6WKKCVV

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2d4b7787388ba2cb03fd8a25af1696ee087cbf9262049ff3a938644bfbea33ea-1325608530

16/43

Jak zawsze.

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz wrzuce Przerobione binki pod rozne game.

Edit:

http://www.multiupload.com/H22MYZE9R9

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cbe61fa079cbeed4c4318e53e1ca1b27cceffbfcd55bdc460e870ff98f6fb8fc-1325609476

W Zwykle.bin masz pong 1234abcd5678efgh i testtesttesttest.
W 1234abcd5678efgh.bin masz tylko 1234abcd5678efgh.
W testtesttesttest.bin masz tylko testtesttesttest.

Zmieniasz nazwe ktoregos z .bin na metin2.bin i wrzucasz do klienta.

Licze chociaz na Lajk'a.

61093c6efb.png

Opublikowano

Mi tez nie dziala ,... dlatego siedze i kombinuje. Doszlem do wniosku ze TAK TO JEST WINA GAME nie wiem czemu ale sie NIE ODPALA...

Sprobuj uruchomic game recznie.

Opublikowano

SYSERR: Jan 1 21:00:42 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 1 21:28:05 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 1 22:34:38 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 1 22:34:51 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 1 22:36:56 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 2 16:37:05 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 3 15:07:34 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 3 15:22:42 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 3 18:05:16 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 3 18:18:49 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

SYSERR: Jan 3 18:57:30 :: LoadSetting: [iNIT_FORKED] Do not open file (locale/poland/forkedmapindex.txt)

Dodaje to na wszelki wypadek.

Wlasnie jak sie uruchamia recznie game?

61093c6efb.png

Opublikowano

twoja ścieżka do game.

np:

cd /usr/home/game/game99 & ./game &

Możesz to zrobić tez w inny sposób. (nie wiem czy działa.)

cd /usr/home/game/game99/ [enter]
./game [enter]

Opublikowano

Napisałem tak

cd /usr/serverfiles/game/game99 & ./game & i mi coś tam napisało [1] + Exit

cd /usr/serverfiles/game/game99

To zrob tak.

cd /usr/serverfiles/game/channel99 & ./game &

Opublikowano

twoja ścieżka do game.

np:

cd /usr/home/game/game99 & ./game &

Możesz to zrobić tez w inny sposób. (nie wiem czy działa.)

cd /usr/home/game/game99/ [enter]
./game [enter]

nie dziala :)

61093c6efb.png

Pasjonat
Opublikowano

jeszcze rano te pliki mi działały. teraz wywala mi błąd game ; >

wgl też miałem ten problem że moby mnie biły po 30k, nie raz zmieniałem mob_proto i to nie tylko te wstawione tu ale te co działały mi na innych plikach i było to samo

Opublikowano

jeszcze rano te pliki mi działały. teraz wywala mi błąd game ; >

wgl też miałem ten problem że moby mnie biły po 30k, nie raz zmieniałem mob_proto i to nie tylko te wstawione tu ale te co działały mi na innych plikach i było to samo

Taka sama sytuacja :)

Wczoraj all działa i to tak prooooo że szok ;d

a dziś du*a :/

Game siada nam :D

Ja robie od nowa serwa ;p

Pasjonat
Opublikowano

nie wiem ale podobno jest takie coś w game jak jego ważność licencji. możliwe że licencja wygasła i game padł. ale to tylko moje przypuszczenia, bo autor też pisał że game jest stare.

Pasjonat
Opublikowano

to może podał byś jak to zrobić? właśnie i znasz może jakiś program do edycji game co nie pokazuje bajtow tylko siatke tekstu do edycji? bo wiem że takie cos jest ale zapomniałem nazwy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...