Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania. v2

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
CYTAT(jurgen @ May 9 2008, 01:17 AM) *

cos takiego do uruchamiania x2 maple instnieje... ale tylko priv :/

Do prawdy?? Nie wprowadzaj ludzi w blad jak nie wiesz F7 sleep.gif

Virtual PC 2007

no fajnie, mam ale co dalej to nie wiem.... próbuje stworzyc coś, uruchomić.... nic.

Opublikowano

Na samym początku chciałem wszystkich serdecznie pozdrowić gdyż jestem nowym użytkownikiem tego forum.

Chciałem zapytać o taką rzecz. Czy jest możliwe wykonanie glitchu ( Orbis Pq mnie najbardziej interesuje ) na Neostradzie ?? Próbowałem już odłączać kabelek od:

modem-----telefon - dostawałem laga, po chwilce DC

modem-----komputer - wyłanczało się maple po czym wyłanczał się net

Czy jest coś co robie nie tak ?? Czy są może jakieś dostępne programy do ściągnięcia ??

Opublikowano

#Tozawa:

Niestety nie ^^.

Gdy odłączasz neo to ci rozłącza neta na ponad 1 minutę.

Tracisz wówczas połączenie z serwem co przekłada się na DC i brak tej przyjemności.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Potrzebuje klienta wersji 0.53 bądź 0.54 (najlepiej), chodzi mi o samego lunchera.

Moglby ktos wspomoc i wrzucic na jakiś serwer bo nie chce mi się

całej instalki ściągać...

Trochę wyobraźni zawsze się przydaje...

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Cierpisz na autyzm???...MPC forum to miejsce dla Ciebie !!!

Opublikowano
Mam pytanie o co chodzi z tymi Plikami wz.??

Pliki wz. sa w glownym katalogu Maple nie wazne jakiej wersji JMS, GMS czy EMS(np Mob.wz Skills.wz itd). Mozna je swobodnie edytowac (po max 10min juz sie lapie o co chodzi) za pomoca takiego programu jak FlexHEX Editor kyory przez 30 dni jest wersja darmowa ktora obsluguje wszystkie rozmiary plikow. Dzieki temu mozemy np "ustawic" GodMode Infinite Arrows/Stars 99% na to ze trafimy krytyka(akurat to niestety jest tylko CS wiec te obrazenia tylko my widzimy w rzeczywistosci sa inne) No to chyba tyle.... Za jakis czas zrobie poradnik z ssow/video w jaki sposob to sie robi i co dokladnie trzeba zmienic by uzyskac rzadany efekt.

Opublikowano

bo jestes nub. Nikt ci nie da hacków, zrób je sam.

A pozatym to forum schodzi na psy, nie to co kiedyś, rok temu było jeszcze dobrze.

Opublikowano

no troche bez sensu, kiedys dawali hacki bezinteresownie, kto chciał to hackował i nic sie nie działo. Teraz to nie wiem...

btw. jak sie dostać do Omega sector?

Opublikowano

Ja wiem tylko jak co robic ale sam nie próbowałem.

Robisz najpierw machine, uruchamiasz ją, wkładasz płyte z windowsem i na niej instalujesz windowsa....

cos jeszcze?

Opublikowano

moze mi ktos powiedziec jak opslugiwac Thunder ENgine?^^

wtf za nowe topice banuje i kaza w PPP pisac.ALe tu nawet nie odpsiuja ;/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

Chciałem spytać czy virus Backdoor.Win32.Delf.apa jest szkodliwy bardzo?

Jest do zdobycia darmowy NX Cash
wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)
Będziesz wypełniał dla nich questy typu:
Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.
wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]
Opublikowano

backdoory nie są szkodliwe.

Są to specjalne "uszczerbki".

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Ja Mam Prozbe Czy jest jakis bot co ma autopato gdzie ustawia sie zeby potowal gdy np hp dojdzie do 100. Jest taki?

Prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Maly problem z Maple a wiec:

Gdy wlaczam maple,wspisuje passy,wybieram swiat,wybieram channel jest dobrze natomiast.... przy wyborze

postaci nie moge nic zrobic ;/ ekran jest rozno-kolorowy i caly skacze postaci wogole nie widac. Sa jakies sposoby na to?

1)Reinstallowalem Gre

2)Sciagalem Na Nowo

3)Jestem swiezo po formacie

Prosze o Pomoc! Z gory Thx ;]

@EDIT

Gdy juz sie zaloguje jest to samo ekran skacze postaci i NPC wogole nie widac ;/

Opublikowano

może padła ci karta grafiki albo coś w tym stylu,sprawdź czy masz wszystko dobrze

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

Ej mam prośbe mógł by mi ktos wzucic na speedyshare plik Base.wz z gms v55?? Prosze o pomoc

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...