Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania. v2

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale strona która jest w tamtym temacie nie ma prawie żadnych ip ale jak są to chińskie ... więc poda ktoś jakąś działającą strone ale nie www.proxy.net.pl .... bo ona nie działa.

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak trudno wpisac to w googlach?? Wejdz w www.proxy.net albo proxy.com

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Napisalem Proxy.net nie działa zadna strona z proxy nie dziala czytaj dokladnie co pisze...

Opublikowano

Czy ty nie potrafisz szukac na innych forach o hackach?? Np. CEF (www.forum.cheatengine.org)

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Bylbym wdzieczy,gdyby ktos oddal mi konto gMS jakies niepotrzebne,bez postaci moze byc.Albo moze ktos wie jak zrobic konto na gMS?

Opublikowano

Poszukaj na forum jest juz taki temat... Wystarczy poszukac

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

od razu mowie ze nie wiedzialem gdzie napisac ale skoro to prosba to tu napisze moze ktos mi pomoze

jesli znudzila ci sie gra na GMS albo masz tam duzo kont to zwracam sie do Ciebie z uprzejma prosba otoz czy moglbys mi dac konto na GMS?? bede happy jesli to bedzie nawet puste jesli z jakims charem to jescze lepiej

prosze moje gg to 4743477 pisac na gg albo PW prosze b. potrzebuje tego konta

P.s.

jak ktos mi da to ma ode mnie ocene oczywiscie wiadomo jaki i jescze ustawie w sygniaturce " -nick- dal mi konto na GMS, jest super forumowiczem i maplowiczem jestem mu b. wdzieczny"

P.s.

mam nadzieje ze ktos zrobi mi taka niespodzianke i dostane od kogos jakies konto na GMS

z gory bardzo bardzo bardzo dziekuje

EDIT

gg mi sie wali pisac na PW

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Pisze juz 3 razy moze ktos ma to wkonu Bota na Auto tattack i Ulimit attack i Auto pota bardzo pilnie potrzebuje na GMS 58 patch bo jutro patch ;/;/;/

Opublikowano

prosba

poda ktos lanchera do GMS'a ?? bo niemoge spatchowac ( zamienilem kone GMS na jakis priv serv )

@ lukaszek=D

ja pisze a ty nic wiec mysle ze ta prosba jest nieaktualna

Opublikowano

vacc i jakies szajsy na ems 41. W zamian dam konto na gms ^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

tur2turek pomysl,myslisz ze ktos ci da cheaty

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

mam pytanie do tego trainerka który był kilka postów wsześniej pokazany (Link http://www.speedyshare.com/294941361.html) stad można go ściągnąc kiedy właczam gre przez tego traina i sie loguje to po jakims momencie wylacza sie gra i pojawia sie okienko z GG że włączony jest hack (jak wyłaczyć GG w trakcie grania??)

*gg-gameguard

Opublikowano

1.Wlaczasz trainer

2.Naciskasz lunch i wybierasz miejsce gdzie zainstalowane jest EMS(Grzybka)

3.Kiedy sie juz uruchomi okno z play to nie naciskaj play

4.Zaznacz CRC bypass i hacki ktore chcesz uzyc

5.wylacz trainer (nacisnij close) i nacisnij play

6.Enjoy!

@Problem

Wlaczam GMS bez zadnych hackow,loguje sie na drugie konto i przy wyborze postaci wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje komunikat taki jak ten kiedy jest SC.Wchodze na nexon.net a tam nie ma zadnej informacji o SC. Pomocy!

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Ma ktos może hacki do EMS ;> wiem głupie pytanie ale warto zapytać

@up

gz 400post

Opublikowano
1.Wlaczasz trainer

2.Naciskasz lunch i wybierasz miejsce gdzie zainstalowane jest EMS(Grzybka)

3.Kiedy sie juz uruchomi okno z play to nie naciskaj play

4.Zaznacz CRC bypass i hacki ktore chcesz uzyc

5.wylacz trainer (nacisnij close) i nacisnij play

6.Enjoy!

@Problem

Wlaczam GMS bez zadnych hackow,loguje sie na drugie konto i przy wyborze postaci wyrzuca mnie do pulpitu i wyskakuje komunikat taki jak ten kiedy jest SC.Wchodze na nexon.net a tam nie ma zadnej informacji o SC. Pomocy!

Fajnie ale ja nie mam żadnych hacków poda ktoś stronke do jakiś hackow?? eMS 0.41, gMS 0.58 help!!

@problem

Miałem podobnie i nie moge sie na gMSie zalogować ale spróbowałem przez DXWnd ty tez spróbuj

Opublikowano

prosil bym o dzialajace hacki na EMS najlepiej trainer , goodmode , zberanie kasy ( item vac chyba ) Dice (jakos tak biega o mobki) moze tez byc Dmg hack byle by niebylo d/c , a/b itp.

wiem ze trdno bedzie je dostac ale sprubowac mozna

@ down

hahaha wiesz niedowciapkoj bo cos ci to nieidzie

poco ci nowy skoro stary dziala

nowe rzeczy tylko w PLAY hahaah takie samo smieszne jak towj tzw. dowcip

Opublikowano

mam pytanie zamowilam sobie 10k NX. w co mozna by bylo najlepiej zainwestowac? poza tym jesli zmienie fryzure toczy po 90 dniach ona zniknie tak samo jak ubrania i bron?

SweetKakashi.png

Opublikowano

Fryzura,oczy i karnacja nie zmieniaja sie po 90 dniach.

Niech ktos poda linka do Dxwnd

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

KUPIE XBOW 110 ATT+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...