Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania. v2

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

a nie lepiej zrobić e-mail na gmail.com ? i po 1 minucie dostaniesz emalia aktywacyjnego

signaturemadziadw5zt6.jpg

Fajne jest pomaganie innym ,ale nikt tego nie docenia :(

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prosze o powiedzenie jak zrobic konto na innych wersjach ms niz europe.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

@Mersi

Dzięki za pomoc zrobilam konto na gmailu i po chwili mialam kod aktywacyjny:] tnx for help

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

@Antonio

Tymi nasionami mozna sie przeteloportowac z Ellini do Leafre lub na odwrot wchodzac do odpowiedniego teleportu. Gdzies tam sa. xD

@UP

Ten engine jest wykrywalny i nie mozna nim czitowac na zadnej grze ktora ma gameguarda.

Sproboj thunder enginem, jest na forum.

Opublikowano

Thunder trainer dziala , jednakze jest on maksymalnie pozbawiony normalnych enginowych funkcji i prkatycznie dupe z nim zrobicie nie majac tabelki.

Pozatym juz ponoc jest MLE lite , ktory obsluguje najnowszy rev. - jest nawet na cef .

Zreszta na niewiele wam sie to zda , bo nikt niema jeszcze ( chyba) poprawnie dzialacego gg crc bypassa.

2 + 2 = 5

Opublikowano

Nie chciało mi sie otwierac specjalnie tematu wiec pytam tutaj.

Jak zdobyć księge do questa Maple History book która jest na statku do ORBIS? W tym problem bo nie widzialem tam jeszcze ani jednej skrzyni, z której podobno wypada. Oczywiscie byłem u kolesia po ten quest.

W którym miejscu i kiedy moge sie jej spodziewac?

pozddro

Opublikowano

No własnie nie ma Detox.

A czy można uruchomić dwa MAPLE i grać dwoma kontami jednocześnie?

Opublikowano

Wątpie ze jest jakis program...

wiele razy był poruszany ten watek.

Jakos nikt do tej pory nie rzucilpomyslem jak to zrobic.

;]

SweetKakashi.png

Gość Lenart
Opublikowano

Prosze o dzialajacy PGhack (jesli jakis dziala ) oraz o wszystko co jest potzebne zey dzialal <tylko GMS>

Opublikowano

Wiec mam pytanie [na 99,99% nikt nie odpowie ale troche pospamuje ktos sie wkur*** i odpisze ;dd]

czy sa obecnie jakies hacki pod EMS oczywiscie v38 ? [sadze ze nie ma ale kto go tam wie ;dd]

czy te pliki mob.wz [god mode] mozna jakos skonfigurowac pod eurpe bo pod GMS dzialaja normalnie pod EMS niewlasciwa wersja cos tam cos tam :] z gory thx za pomoc ^^

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

to moze powiesz mi gdzie moge znalezc takiego tutka bo wujek google srednio mi pomogl.

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

a sa jeszcze jakis pliki poza mob i skill ktore mozna edytowac ? ;]

NP. DzinX "-_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...