Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania. v2

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam ten sam problem o Lenart szczeguly tutaj http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=10477&hl=

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

Kurcze pomoze nam ktos ?? niemoge sobie nawet pograc T_T ja pomagam to jest git a jak ja szukam pomocy to nic =_='

Opublikowano

Mam małą proźbę podał by ktoś mi jakąs spoko stronke z proxy socks5 żebym mógł grać na globalu??

Opublikowano

@ Lenart, Destroyer

Usuńcie d3d8.dll z folderu maplestory, jeśli nie pomoże reinstalnijcie maple, usuńcie wszystkie wpisy w rejestrze, które mają w sobie "maple", jeśli nie pomoże zróbcie nowe konto w windowsie i tam zainstalujcie, jeśli nie pomoże ściągnijcie MSICuu2 utility (http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;290301) i usuńcie wszystko co związane z maple.

@Avi

http://download.mmosite.com/download.php?id=2724

ftp://patch.mapleglobal.com/Maple/patch/patchdir/00054/

wielkość sygny

Opublikowano
prosze fajna stronka

UWAGA NAWET NIE GRYZIE

żadne proxy mi nie dziala pamietam jedynie ze dzialaly z portem 11033 11011......

a i używam programu e-border i mam neostrade

Opublikowano

istnieje aktualny cheat / hax lub bog wie co na ems v40 ?;d

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

a ja bym teraz prosil o plik PCOM.dll xD (sprawdzalem czy IQ dziala u mnie nie xD , zapomnialem zrobic kopi )

Opublikowano
istnieje aktualny cheat / hax lub bog wie co na ems v40 ?;d

Tak, nawet sporo (ale są to raczej podstawowe typu god mode, lub 4fun typu przyśpieszanie potworków).

a ja bym teraz prosil o plik PCOM.dll xD (sprawdzalem czy IQ dziala u mnie nie xD , zapomnialem zrobic kopi )

http://www.speedyshare.com/698639176.html

wielkość sygny

Opublikowano

Kupujesz shop za 1.8k nx ten najtańszy otwierasz go potem wrzucasz itemy do sklepiku i ustawiasz ceny.

Na koniec trzeba kliknąć open store i koniec :]

Co do haxow ta sama prośba co kolega up. wszędzie prawie widać haxow szczególnie w ludi a tutaj na forum tych czitow niema :/

Jeśli ktoś je posiada mógłby zrobić TuTka ?

Opublikowano

No jak najdłużej najlepiej stać wtedy masz większa szanse ze coś sprzedasz a ten droższy kosztuje ponad 3k nx i ma 24 miejsca jakoś tak nie pamiętam :>

Opublikowano

Mam problem wszystkie fora dotyczace w jakims stopniu maplestory przeszukalem i nie znalazlem odpowiedzi na moj problem.

Blad wystepuje podczas instalacji GMS 0.55.

,,The feature you are trying to use in on a network resource that is unavailable.

Click OK to try again, or enter an alternate path to a folder containing the instalation package 'Maplestory.msi' in the box below.

Use source:

C:\Windows(i tu cos tam wyskakuje)''

Prosze o natychmiastowa pomoc!

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

@Persching

Usuń maplestory w dodaj/usuń programy, otwórz edytor rejestru (start > uruchom > regedit > ok) przejdź po kolei

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE i usuń foldery nexon/wizet. Możesz jeszcze wcisnąć f3 i wpisać "maple" i pousuwać wszystko co się pokaże. Następnie ściągnij MSICuu2 utility i usuń wszelkie MapleStory.msi, zrób nowe konto w windowsie (Panel Sterowania > konta użytkowników > utwórz nowe konto) jako Administrator komputera. Zrestartuj komputer i zaloguj się na tamto konto i tam zainstaluj maple. Po tym będziesz mógł to konto skasować i grać na swoim.

wielkość sygny

Opublikowano

No dobra thx troche to skomplikowane. Czy nie latwiej jest od kolegi zgrac folder z maple na CD?

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Nie jestem pewien, czy będzie działało bez wpisów do rejestru, ale możesz spróbować. A tam wyżej podałem Ci kilka sposobów, możliwe że po pierwszym zacznie działać.

wielkość sygny

Opublikowano

@Kigibuv94

Wystarczy perfekcyjny angielski, chęć nauki, duża ilość wolnego czasu i google.

@Thimek

Aktualnie nie ma engina w którym można by sobie od tak używać tabelek.

@mikus123

Na gms obecnie nie ma tego hacka (przynajmniej publicznie).

wielkość sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...