Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania. v2

hornasMaWakacje

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Jest jeszcze MapleGeek ale nie ma jeszcze Download ...

@Offtop

Ciekawe za co dostalem bana xD

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]80%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]10%

Opublikowano
czy sa tylko 2 servery pryvatne Odin i local czy jest ich moze wiecej??

Jeszcze frost MS, ale nie pewny.

Ciekawe za co dostalem bana xD

Mlody Dzisiaj, 09:27 PM

Zastanow sie co ty w ogole czlowieku robisz na tym forum, chcesz na siebie zwrocic uwage to na pewno nie jest to odpowiednie miejsce. Żegnam.

wielkość sygny

Opublikowano

A ja mam pytanie ja chcial bym nosic na sobie 2 dragon tail jak tu na filmiku Klik

i jak sie to robi woguje ? na odinie jest mozliwe

@Edit Skoro to shield to jak go zdobyc albo zrobic ?

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

!WTB Dragon's Tail 60% Dagger Scroll

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano

Lepiej sie przyjzyj, to jest shield a pozatym to sie naucz czytac bo tu sie pomaga w hackowaniu a nie w maplowaniu...

Opublikowano

Czy ma ktos hacka tego typu

lub podobnego, ktory obecnie dziala na GMS?

i gdzie takiego moge znalesc?

Prosze o szybka odpowiedz :]

Opublikowano

To jest DEMi (patched) połączone z hackiem, w którym wszystkie moby były na twojej wysokości (CS, nie pamiętam jak się nazywał).

wielkość sygny

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie dzis zalozylem konto na tym forum i szukalem godmode do odinms i niemoge znalezc. Prosil bym zeby ktos mi pomogl znalezc jakiegos godmoda do odinms.

Opublikowano

Mam problem. Pobralem z mpcformum.com jakiegos niby PG hacka na GMS 0.52 i teraz w hosts mi sie smienilo na jakies www.inraing.com czy jakos tak. Gdy wlaczam maple wlacza sie jakis instalator. Czy ktos moze mi pomoc?

Moge dac linka jesli to by pomoglo ;/

EDIT:

Zainstalowalem nowe maple i nie wiem czy mam hacka. I potrzebuje pomocy w tym hosts.

Opublikowano

a mam pytanie gdy jakis rok temy gralem w maple na globalu to byl taki czit ze bilo sie wszystkie potworki z calej mapy i zbieralo itemki z calej mapy czy istnieje jeszcze taki czit?

Opublikowano
a mam pytanie gdy jakis rok temy gralem w maple na globalu to byl taki czit ze bilo sie wszystkie potworki z calej mapy i zbieralo itemki z calej mapy czy istnieje jeszcze taki czit?

1. DEMi - a/b

2. Item Vac - d/c lub a/b

wielkość sygny

Opublikowano

Nie rozumiem o co wam chodzi z tym caly kipe przeciez to tylko program do kopiowania itemow i co z tego ? takie straszne ? skopiujesz dostaniesz bana to ma pecha nie dostaniesz to sie ciesz ;p

naruto%20Story.gif s_b4eb53bddc0d2ff775d129f56a0a3cb2.gifMelbourne Shuffle Nice Videos

!WTB Dragon's Tail 60% Dagger Scroll

PM ScottiPL

Check list!

[X]Get a OdinMS char..

Bandit Goals

[X] Make a Dit

[X] Get to 40

[X] Get to 50

[X] Get to 60

[X] Get to 70

[X] Get to 80

[ ] Get to 90

[ ] Get to 100 >.<

Opublikowano
1. DEMi - a/b

2. Item Vac - d/c lub a/b

1.DEMi = Zaatakujesz = ban.

2.Item Vac = Publiczny banuje.

3.DEM = patrz DEMI.

Opublikowano
Firewall'a mam systemowego tzn. z WinXp Firewall. A tak nawiasem, przez 2 tygodnie nie miałem neta i NoD32 nie mógł się zaktualizować. I teraz mam taka czerwona tarcze z krzyżykiem w pasku systemowym. Jak jej nie było to MS działało.

Na prawde dam 1M meso za pomoc.

Z poważaniem,

Blizz

ściongnij na nowo ms-a i zainstaluj jeszcze raz

Jeżeli ktoś odgadnie mój pin na EMS ZAPŁACE 1MILION mesos

Login:olio

Hasło:kalesz

!!! PISAĆ NA PM !!!

obraz.png

24093.jpg

25112.png

25234.jpg

10567.jpg

5405.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie jak sciaglem te pliki do fame hacka i je wzoce do maple to wyskakuje mi to okienko z kipe i czy moge KIpowac??(gram na Ems)

Opublikowano

chodzi mi o kipowanie Itemow. a jak wyskoczy kipe to tam sa dwa okienka send i receive do czego sluzy to drugie??

Opublikowano

Przecież masz tam cały poradnik, tak to jest jak się nie chce czytać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Czy da rade spatchowac maple (gMS) zeby byla ona tylko do wersji 0.50.Bo potrzebuje tego zeby zagrac na Local ms.Bo mam jakas stara instalke i moze by byla nawet przed 0.50 ale nie wiem jak spatchowac ja tylko do 0.50

Opublikowano

Kto ma maplestory v53 global proszę o rehost tylko maplestory.exe - nie mam, bo coś z nim zrobiłem ;d.

Na www.speedyshare.com poproszę.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...