Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up na czym łapiesz bany ? na fishbocie ta?

LAPIE BANY TYLKO NA FISH BOCIE NA EXP BOCIE GRAM JUZ NA JEDNEJ POSTACI PONAD 2 TYGODNIE I NIC , WEJDE NA FISH BOTA POLOWIE DZIEN I BAN... NIE MAM POJECIA DLACZEGO
Opublikowano

Kamer działą i logi też działają więc można powiedzieć że kmr nie działą chyba że się nie boicie banów. Misiek zaczyna też pracować nad obejściem.

Opublikowano

jak ktos cos bedzie weidzial neich pszie na gg:40100916, jak bedzie mail obejscie albo bedzie mniej wiecej wiedzial keidy wyjdzie . Albo ktos komu dziala kamer mod, prosze o pomoc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dupa nie dziala ... Jak bd nakurwial na dmg na miecze i jak mnie nikt nie zalpie to bana nie dostane czy wykruja po plikach/logach. ?

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak tu napisałeś i jak odpalałem bin to HS i tak się odpalał i cheatów mi nie chciało odpalić, nawet jak ściągnąłem to obejście, to wtedy 'w aplikacji wystąpił wyjątek nieznany wyjątek programowy (...)" i koniec, do tego wgrałem bypass miśka to teraz mi wyskakuje 'HackShield_Update_Error'. Jest ktoś w stanie mi pomóc?

Dobra, przeczytałem wyżej i już wiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...