Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowie mi ktoś czy jest jakiś sposób żeby bonus switcher działał na Tiveri? Jak tak to podajcie tu albo na pw Dam limit lajków!

Opublikowano

Odpowie mi ktoś czy jest jakiś sposób żeby bonus switcher działał na Tiveri? Jak tak to podajcie tu albo na pw Dam limit lajków!

właśnie ten bot działa na tivieri...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

właśnie ten bot działa na tivieri...

Nie działa, ponieważ są tam blokady. BS'a trzeba odpalać poprzez KamerModa.

Opublikowano

ale kur*a działa!! to ze nie powiedziałem tez ze trzeba odpalić przez kamer moda to nie znaczy ze nie działa... ale jeśli jesteś pusty to najwyraźniej moze nie działać...

i przestań reklamować post typa z wersją V4 jak moja była pierwsza zaktualizowana!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popraw download i skan pliku, ponieważ się nie zgadza.

Dl: Switchbotv3_0_0_2.rar

Skan: Switchbotv3 0 0 3 [PL].rar

Czas do 14, nie będzie skanu temat zamykam.

ale kur*a działa!! to ze nie powiedziałem tez ze trzeba odpalić przez kamer moda to nie znaczy ze nie działa... ale jeśli jesteś pusty to najwyraźniej moze nie działać...

i przestań reklamować post typa z wersją V4 jak moja była pierwsza zaktualizowana!!

Kolejna obraza w moją stronę, jeszcze jedna i porozmawiamy inaczej.

Opublikowano

no pewnie.. groźby są karalne...

jeszcze plik nie chce sie załadować do skanera...

jak bot działa na tiveri to zrób filmik albo instrukcje bo jak odpalić żeby zmieniać bony?

Opublikowano

jak bot działa na tiveri to zrób filmik albo instrukcje bo jak odpalić żeby zmieniać bony?

komuś działa ale musisz przejzeć posty wcześniej tak od 20+

Mnie wyskakuje taki bład na RoyalMT2

nowyobrazmapabitowa2g.png

reinstal metka moze?? bo coś masz z plikiem exe

a masz plik python.dll??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co zrobic gdy wyskakuje błąd ze znakami zapytania?

usuwałem c++ i wylaczalem antyvira

Opublikowano

Ludzie. Więc tak. Jak odpalam tym injectorem z tą "aktualizacją" gdzie trzeba szukać metina, to przy naciśnieciu "in den ausgewa.." zamyka mi metina :) Jednak gry odpalam drugim injectorem bodajże tym "alter" chyba tak to się nazywa, to włącze i wyświetla mi komunikat, iż plik z metina python22 nie odpowiada lub nie działa napisane jest, że może reinstall pomoże,, zrobiłem tak ale nie pomoglo :PP. a czasami nawet wyświetla mi, że plik z "Hacka" dokładniej plik core06 też coś nie "trybi" :P Prosiłbym o pomoc albo chociaż kontakt. (4386399 mój numer gadu) Czekam z niecierpliwością. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...