Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol kurwa zaraz jebne. Czekalem znow ponad 1h poszedlem do miasta zagadalem do npc i dc! I znow ponad 1h czekac. Zaraz kurwicy dostane przez tego serva -,-

--------------------------------------------BRAK------------------------------------

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam ani razu nie miałem dc a gadałem do all npc i kupowałem rzeczy tylko jak padłem i kliknąłem ok to sie tak jakby zawiesiło hector bił cały czas a ten biały hector chodził i jakiś koleś zabijał moby a ja bylem dead i nie moglem sie resnąć i jak wyszedłem z gry i chciałem znów wejść to czekałem aż musiałem zejść z kompa bo brat chciał ;/.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Musi być gm żeby ci zrespił high lvl bossa a na party questach nie byłem ale chyba nie ma wogóle pq a tak to musi być gm inaczej nie zabijesz se high lvl boss.

Opublikowano

Jooohooo ale zabawa na tym localu. Trzeba uważać na każdy ruch i czynność jaką się wykona poniważ grozi ona dc.

Dzisiaj dostalem konto od uprzejmego kolegi z forum. Probowalem się zalogować przez 6 godzin (oczywiście robiąc

coś w międzyczasie).Za każdym razem dostawałem dc po kilku minutach. Najdłuższy okres podczas którego

utrzymałem w grze to 5,5 minuty xD. Chciałem spytać czy wszyscy mają taki fun z gry czy to może wina mojego kompa

albo łącza ???

Trochę wyobraźni zawsze się przydaje...

95% uzytkowników MPC forum nie potrafi sklecić zrozumiałego zdania w języku polskim...przykre =/

Cierpisz na autyzm???...MPC forum to miejsce dla Ciebie !!!

Opublikowano

Chyba twoja ... Bo ja dostaje d/c bo jest jakiś bug, że mi się gra wyłącza i pisze "osiągnięto koniec pliku" i dupa. Znów czekam w kolejce ... A już chciałem wbijać do 120 lv żeby 4th job bowmastera zrobić ...

Opublikowano

Hahahahahahaha wam sie tak robi a mi nie ja se mogę grać normalnie żadnych d/c tylko czasami lagi i tylko raz musiałem bez powodu wyjść przez death ;p .

Opublikowano

No i co z tego że tylko nam się tak robi ? N/C ...

Btw jak się używa tego śmiesznego programa który pokazuje jakie się ma miejsce w kolejce ? PM me albo tu napiszcie ... Tylko proszę bez odpowiedzi 'ale noob' 'pomyśl' czy coś ...

Opublikowano

srry za takie noobskie pytanie, ale gdzie moge sciagnac clienta i jak grac, bo jak sciagnalem takiego co jest na forum to jak go wlaczam to wyskakuje okienko ze musze scignac se najowszego clienta

48df5abbe315c.png
Opublikowano

to wlasnie stad scaigalem i ten localms patch jak rozpakuje i wrzuce klienta do folderu maple to wyskakuje mi to okienko, tzn ze musze scigac ten caly folder co zajmuje 750mb?

o_O

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Mam pytanko jak zrobic 3 job'a na local ms. Wiem ide do El NATH i tam do job instructora ale jak do niego klikam to pisze : "You alerdy have your job" co zrobic itd nie bab joba ;/

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

Masz 70 lv ?

Gadałeś już z instruktorem ?

Gadasz do WŁAŚCIWEGO instruktora ?

Jesteś pewny, że nie masz joba ?

Jak jesteś pewny to jeszcze sprawdź w skillach czy masz nowe skille.

Jak nic nie działa to już nie wiem ...

Ponawiam prośbe o powiedzenie jak się używa tego programu żeby zobaczyć jakie sie ma miejsce w kolejce ...

Opublikowano

@upup

Z tego co pamiętam to musisz iść do storage w El nath (taki arab) . Jak nie pomoże to nie wiem .

A tak apropo jak dojść do NLC

Pozdro

Opublikowano

NLC chyba nie ma jeszcze na serwie ...

Proszę o napisanie mi PM jak obsługiwać ten programik do kolejki na localu ... prosze ...

Opublikowano

żeby zagrać na LocalMS potrzebuje GMS v0.50? jeżeli tak, czy mógł by mi ktoś podrzucić linka do downloadu, dziękuje.

Uczeń
Opublikowano

jest to program który wlanczasz gdy masz localms z logowanie odpalone i dajesz start

a gdy char ci sie zaloguje do wybierania serva to jest dzwiek i komunikat w okienku

dobry gdy dajesz logowanie i jestes afk

Opublikowano

Informuje że powiększyli liczbę slotów w grze o 100 może to nie wielki wyczyn ale postęp. Ej a powiedzcie jak używa meso explo bo na 1 poziomie chyba nie będzie robić milinowych hitów?

Opublikowano
Odpowie ktoś z tym loginem że pisze który jesteś ?

1.Wlaczasz

2.Robisz to co tam Ci kaze czyli

Waiting for Maplestory.exe=wlacz msa

Waiting for login server (czy cos takiego)=wystarczy sie zalogowac i dziala....

On Ci bedzie pokazal na cliencie a nie na programie (chba) ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...